Bojana Vunturišević promoviše album Daljine u Bitefu 29. aprila

Datum objave:13.04.2017

Pročitano:4531 puta

Datum održavanja: 29.04.2017

By:Tamara Marković

Lokacija: Bitef teatar

Bojana Vunturišević, nekadašnja pevačica benda „Svi na pod“, umetnica prepoznatljivog vokala i jedinstvene harizme, predstaviće album „Daljine“ u kamernoj atmosferi Bitef teatra 29. aprila u 20 časova. Publika će premijerno čuti sve pesme uživo, a Bojani će na ovom i svim narednim nastupima „čuvati leđa“ dvojac dobro poznatih muzičara sa beogradske scene – Ivan Mirković Bambi i MKDSL, a na koncertu će joj se pridružiti i brojni gosti, koji su učestvovali u stvaranju albuma.

 

Bojana Vunturišević / Foto: Milica Mrvić

Bojana Vunturišević / Foto: Milica Mrvić


Singl „Kese etikete“, već je postao veliki hit, a uoči izlaska albuma „Daljine“ i predstojećeg koncerta, Bojana poručuje: „Daljine su 2543 km daleko od Beograda, tamo negde između Juga i Zapada. To je najpatetičnija priča sa hepi endom, koja se mnogo lepše peva nego priča i staje u devet pesama.


Na tom putu od Beograda do Porta i nazad, u fantastičnoj i nezaboravnoj rolerkoster avanturi, pridružili su mi se moji najbliži prijatelji i saradnici Ivan Mirković Bambi i Minja Bogavac, kojima ovaj album pripada koliko i meni i bez kojih ova muzika ne bi bila kakva jeste. Takođe, album su svojim divnim glasovima obojile su i Marija Stojanović, Andrijana Belović, Milica Tegeltija i Anjuta Janković. U njemu možete iščitati i predivne reči Maše Seničić, ali i najintimnije delove mog dnevnika koji datira iz tog perioda. Na ovaj put nisam želela da pođem ni bez najlepših nota Jamala al Kiswanija i Nebojše Zulfikarpašića Kebe. Nekom čudnom matematikom „Daljine“ su naš prvi album, ali su zapravo „treća sreća“. Lepo je biti ponovo na početku.“

 

Ivan Mirković Bambi i Bojana Vunturišević / Foto: Milica Mrvić

Ivan Mirković Bambi i Bojana Vunturišević / Foto: Milica Mrvić


- Bojana i ja se poznajemo dugo. Album je, ukratko, sublimat tadašnjih osećaja i okolnosti. Svega što se pre toga dogodilo. Jednostavno smo stvarali bez opterećenja i brige o tome da li će se nekom dopasti - nadovezuje se Ivan Mirković Bambi.


Samo sedam dana nakon izlaska albuma u izdanju „Mascom Recordsa“, 29. aprila u 20 časova, beogradska publika će intimnoj atmosferi Bitef teatra imati priliku da čuje sve pesme koje čine „Daljine“ uživo, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Bitef teatra, kao i na prodajnim mestima Gigstix-a, Kluba ljubitelja pozorišta, BG pozorišta i Tiket kluba Pančevo. Cena karata je 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta biti 800 dinara.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :