Bojana Jovetić sinoć otvorila modni atelje

Datum objave:23.12.2016

Pročitano:8009 puta

By:Barbara Garčević

Bojana Jovetić, mlada modna dizajnerka koja se u oktobru prvi put predstavila domaćoj modnoj publici oduševila revojim u klubu Drugstore sinoć je otvorila vrata svog modnog ateljea, u ulici Trešnjinog cveta 5.

 

Bojana Jovetić i Filip Maksimović

Bojana Jovetić i Filip Maksimović / Foto: Maja Ilić

Pored svih modela iz kolekecije ‘’First Temptation’’, Bojana je za ovu priliku pripremila mini kolekciju haljina, koje su sve unikati, i koje je namenila damam za svečane prilike. Među mnogobrojnim damama koje su sinoć došle da podrže Bojanu, bile su i koleginice, modne dizajnerke Milica Opačić i Ines Janković.
 

Kolekciju čine najrazličitiji odevni komadi - suknje, haljine, pantalone, košulje, kaputi, u modernim formama i sečenjima u kombinaciji sa vanvremenskom klasikom. Od materijala u ovoj kolekciji zastupljeni su koža, pliš, svileni muslin, šantug svila, elastični keper sa sjajnim premazima, lamirani keper, kamel, kašmir trikotaža, u aktuelnim bojama i dezenima. Kroz kolekciju se provlače metalni zipovi, ukrasni "nakit", dugmad, nitne i metalna dugmad.

 

Kolekcija First Temptation Bojane Jovetić

Foto: Maja Ilić

Bojana Jovetić svoju prvu kolekciju posvetila je ženama koje vole izazov, koje ne vole pravila i uživaju u tome da budu različite. Vođena motom ‘’Ne znaš dok ne probaš’’, Bojana je imala u vidu upravo koje vole da eksperimentišu, da spajaju nespojivo, koje vole da se igraju, u skladu sa svojim raspoloženjem i određenim prilikama.

Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting.

ATELIER BOJANA JOVETIĆ od 22. decembra nalazi se na adresi Trešnjin Cvet 5/ lokal 8, na Novom Beogradu, gde ćete moći da pronađete sve Bojanine modele.

Web: www.bojana-jovetic.com
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :