Bojana Jovetić predstavlja kolkeciju za proleće-leto 2018 uz editorijal koji je snimila u Titovom Plavom vozu

Datum objave:06.05.2018

Pročitano:1298 puta

Lokacija: Beograd

Modna dizajnerka Bojana Jovetić, predstavlja kolekciju za proleće-leto 2018, za koju nam ujedno predstavlja i editorijal.
Inspirisana nekim prošlim vremenima i modom šezdesetih godina dvadesetog veka, Bojana bira i posebnu lokaciju za snimanje ovog zaista posebnog editorijala, a to je čuveni Titov Plavi voz, kao idealan ambijent za njene najnovije kreacije.

 

Bojana Jovetic

foto: Dušan Petrović

Istražujući istoriju mode, Bojana se ovoga puta zadržala u modi šezdesetih godina, koje su joj poslužile kao glavna isnpiracija za ovu kolekciju.


Klasični krojevi do sada su bili Bojanina glavna karakteristika, pa tako i ovoga puta nije odustala od nekih vanvremenskih modela, koji nisu strogo trendi komadi.


Kolekcija je inspirisana i posevećena damama koje vole klasiku, ali znaju i uživaju da je kombinuju sa onim što je aktuelno, damama koje uvek izgledaju zanosno i ostavljaju snažan utisak.

 

foto: Dušan Petrović

Boje koje je dizanerka birala za ovu sezonu, pored crne i bele, su grimizna crvena i nijanse tamno zelene boje.
Dezeni sa crno-belim tufnama, kao apsolutni trend ove sezone, kod Bojaninih modela su totalno u stilu šezedestih, primenjeni na gotovo svim odevnim komadima - od haljina preko pantalona, do suknji, sakoa i ešarpi.


Od detalja u ovoj kolekciji domninantni su zlati dugmići sa logom Bojane Jovetić, koji daju dozu elegancije svim modelima na kojima se nalaze.

 

foto: Dušan Petrović

 

I ovoga puta Bojana Jovetić koristi izuzetno kvalitetne materijale - od svile, preko štofa, hurema, američkog satena, krep žoržeta do najfinijeg pamuka.


U ovoj kolekciji dame mogu pronaći veliki izbor različitih odevnih komada: suknje, haljine, pantalone, sakoe, topove, bluze...

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :