Bojan Zulfikarpašić & Vasil Hadžimanov: DJ Rahmanee & Uce specijalni gosti na Kolarcu!

Datum objave:15.01.2015

Pročitano:7714 puta

Datum održavanja: 01.02.2015

By:Barbara Garčević

Lokacija: Kolarac, Beograd

Pijanisti Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov najavljuju specijalne goste – Rahmanee i Uce. Dva klavira i dva vrsna muzičara prvi put zajedno na sceni!

 

Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, ukrstiće klavire po prvi put, na koncertu zakazanom za 1. februar 2015. na Kolarcu.

Ova dva najblistavija predstavnika mlađe afirmisane generacije jazz muzičara postavili su standarde mešanja modernog jazz jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem, imaju bogate i uspešne karijere, brojne autorske albume i nagrade, kao i saradnju sa najvećim imenima jazz i moderne muzike.

 

Bojan Zulfikarpašić & Vasil Hadžimanov: DJ Rahmanee & Uce specijalni gosti na Kolarcu! | Beograd | 2015


Za ovaj premijerni nastup na Kolarcu pripremili su za vas brižno odabran repertoar sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike.


Ovo muzičko putovanje kulminiraće segmentom posvećenim elektronskoj muzici. Pijanistički duo ovom prilikom najavljuje specijalne goste!


Poznati, domaći DJ tandem Rahmanee & Uce pridružiće im se na sceni, upravo u toku ovog segmenta, što će ovaj koncert učiniti posebno zanimljivim.„Radujemo se putovanju kroz razne muzičke predele i zajednička najskrivenija i najprefinjenija osećanja“.

 

Ulaznice po ceni od 1.000 i 1.300 dinara mogu se kupiti već od 8.januara na blagajni Kolarca. VIP mesta za ovu priliku biće na samoj bini, a cena VIP ulaznice iznosi 1.700 dinara.

KOLARAC, 1. februar 2015. u 20h


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :