BOJAN I VASIL: Shuya Okino i Eddy Ramich na zvaničnoj AFTER PARTY žurci u KC Gradu

Datum objave:23.09.2015

Pročitano:4760 puta

Datum održavanja: 10.10.2015

By:Barbara Garčević

Lokacija: KC Grad, Beograd

KLAVIRSKI DUO – BOJAN ZULFIKARPAŠIĆ I VASIL HADŽIMANOV najavljuju posebne goste: SHUYA OKINO iz čuvenog japanskog dvojca KYOTO JAZZ MASSIVE i EDDY RAMICH – legenda zagrebačke klubske scene, koji nastupaju na zvaničnoj žurci posle koncerta u KC GRAD 10. oktobra 2015. od 23.30.


BOJAN I VASIL: Shuya Okino i Eddy Ramich na zvaničnoj AFTER PARTY žurci u KC Gradu

Posle prvog i izuzetno uspešnog nastupa u Kolarčevoj zadužbini u februaru ove godine, Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, najavljuju još dva koncerta - 10. oktobar 2015. Ponovo na sceni Kolarca, a 11. oktobra u novosadskoj Sinagogi.

Za svoj drugi nastup na Kolarcu, Bojan i Vasil pripremaju nešto drugačiji repertoar, koji će svakako i ovoga puta biti sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike. Ovaj koncert će imati nove jednako zanimljive goste, te je u okviru beogradskog koncerta gost Jovan Pavlović – jedan od najafirmisanijih i najatraktivnijih harmonikaša, koji živi i radi u Norveškoj.

 

BOJAN I VASIL u Kolarcu | 2015


Vasil i Bojan pozivaju svoju publiku i na zvaničnu žurku posle koncerta gde su im gosti Shuya Okino iz čuvenog dvojca Kyoto Jazz Massive, koji prvi put nastupa u Beogradu i Eddy Ramich, legenda zagrebačke klubske scene. Shuya i Eddy kombinuju najfiniji jazz, soul, disco i funk, što je idealan izbor za nastavak subotnje večeri. Za sve posetioce koncerta na Kolarcu, cena karte za ovu specijalnu žurku je simboličnih 200 din. Dovoljno je samo da pokažete kartu sa koncerta na ulazu u KC Grad.

Gosti na prethodnom koncertu, muzički producenti Rahmanee i Uce, biće gosti na koncertu u Parizu, 5. novembra, kada će Bojan i Vasil otvoriti festival Jazzy Colors u dvorani Carreau du Temple.

 

Na dan novosadskog koncerta, 11. oktobra, a u okviru projekta RTV Vojvodine M LAB, za koji je odgovorni urednik i moderator upravo Vasil Hadzimanov, održaće se Master Class koji će voditi Bojan Zulfikarpašić, na temu klavira i njegovog autorskog rada.


Ovo će biti jedinstvena prilika za novosadske, a i beogradske studente muzike i same muzičare da čuju Bojanovo predavanje. Ulaz na Master Class je besplatan i održava se u novosadskom Studiju M, u 17 časova.

Bojan i Vasil spadaju u grupu domaćih jazz muzičara i autora, koji su postavili standarde mešanja modernog jazz jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem, obojica imaju bogate i uspešne karijere, brojne autorske albume i nagrade, kao i saradnju sa najvećim imenima jazz i moderne muzike.

Prodaja ulaznica:
Kolarac, Beograd- biletarnica Kolarčeve Zadužbine, 1100 RSD i 1400 RSD www.kolarac.rs/biletarnica
Sinagoga, Novi Sad- biletarnica Muzičke omladine Novog Sada, 1000 RSD.

 

ON-LINE rezervacije i prodaja ulaznica na: www.muzickaomladina.org


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :