Boilerroom.tv: Richie Hawtin i prijatelji predstavljaju novi PLAYdifferently uživo!

Datum objave:03.05.2016

Pročitano:5278 puta

Lokacija: Arena Club, Berlin

Richie Hawtin predstaviće večeras svoj novi misker Playdifferently MODEL 1, u ekskluzinvnom setu iz Arena kluba u Berlinu, koji ćete moći da pratite uživo od 20 časova do 01h na Boilerroom.tv. Pored njega, nasutpiće i Chris Liebing, Dubfire, Ellen Allien, Fabio Florido, Joseph Capriati, Hito, La Fleur, Whyt Noyz i specijalni gosti.

 

Richie Hawtin


Techno vizinoar Richie Hawtin i dizajner Andy Rigby Jones udružili su svoje znanje i jedinstvenu viziju kako bi razvili inovativni instrument za di-džejeve - mikser PLAYdifferently MODEL 1. U pitanju je najsavremeniji gedžet koji će di-džejevima ponuditi beskompromisni kvalitet i funkcionalnost, ukombinovan sa najboljim britanskim dizajnom. 

 

- Moramo da prihvatimo da je di-džejing daleko dogurao u poslednjih 25 godina i zbog toga predstavljamo mikser koji će ispuniti sva očekivanja modernog muzičkog izvođača. Ovaj misker je više kao instruments koji pruža beskompromisni kvalitet i ima opcije koje mogu da otključaju novi talas kreativnosti - kaže Hawtin.

 

I dizajner Andy Rigby Jones smatra da je ovaj proizvod jedinstven i revolucinoaran: "MODEL 1 je proizvod koji predstavlja jedinstvenu saradnju između artista i dizajnera, bliska saradnja kreativnog i tehničkog koja je funkcionalnu mašinu pretvorila u zvučni 'tour de force'!"

 

Inače, Hawtin će nastupiti na Exit Festivalu na čuvenoj mts Dance Areni 10. jula. On će tom prilikom publici na Petrovaradinskoj tvrđavi predstaviti njegov potpuno nov, revolucionarni nastup uživo. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :