Barutana klub Beograd

Boiler Room u Dragstoru: Specijalni gosti Samuel Kerridge i Gábor Lázár

Datum objave:26.03.2019

Pročitano:1758 puta

Lokacija: Drugstore, Beograd

Specijalni gosti Samuel Kerridge i Gábor Lázár


U okviru svoje jednomesečne turneje u kojoj slavi rejvove u jedinstvenim industrijskim prostorima, Boiler Room će posetiti i Dragstor u kom će ovog petka, 29. marta, publici širom sveta predstaviti rezidente ovog beogradskog kluba i dvojicu gostiju iz inostranstva, Gabora Lazara iz Mađarske i Samuela Kerridge-a iz Velike Britanije. 

 

Boiler Room, Drugstore

Samuel Kerridge Boiler Room London

Na žurci koja će trajati dugo nakon što se kamere ugase ćemo od domaćih performera slušati Nenada Markovića koji nastupa pod pseudonimom 33.10.3402 i čiji setovi su zaštitni znak Dragstora, potom Filipa Xavi-ja sa kojim smo ispratili najbolje tehno žurke, i Kӣr-a i Svetlanu Maraš (Šehy Rashma) koji će nastupati uživo. Za veče će nas zagrejati Matej Rusmir.

Filip Xavi – MindTrip Podcast

Samuel Karridge je nastupao u Dragstoru pre dve godine i radujemo se povratku njegovog nemilosrdnog seta. Mađarski kompozitor Gábor Lázár će prvi put nastupati u Dragstoru i za kamere Boiler Room-a i predstaviti svoj jedinstveni zvučni arsenal u jednočasovnom lajvu.

Gábor Lázár - Repeater

Preporučujemo da na ovaj događaj dođete što ranije jer se očekuje velika gužva na ulazu.

 

Karte za ovaj događaj mogu da se kupe na blagajnama TICKETS.RS, kao i onlajn na sajtovima TICKETS.RS i Resident Advisor.

 


LINEUP

Gábor Lázár Live
Samuel Kerridge
33.10.3402
Šehy Rashma aka Svetlana Maraš Live
Filip Xavi
Kӣr Live
Matej Rusmir

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :