Barutana klub Beograd

BOILER ROOM na festivalu MAD IN BELGRADE: Ozvučičemo Beograd da ga čuje ceo svet!

Datum objave:25.04.2014

Pročitano:4288 puta

Najznačajniji medij na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni, internacionalni projekat Boiler Room, stiže na festival MAD in Belgrade! Boiler Room će drugog dana festivala, u nedelju 25.maja, tokom šest sati snimati i na svom elektronskom kanalu uživo emitovati program sa MAD in Belgrade festivala. Ovo će biti prvi put da Boiler Room snima program na našim prostorima, a u njemu će biti predstavljena imena domaće DJ scene, uz posebnog inostranog gosta!

 


Boiler Room je 2010. pokrenula grupica entuzijasta koji su iz prostorije u jednom londonskom skladištu počeli svakog utorka da strimuju nastupe londonskih undergraund didžejeva. Na žurke je moglo da se dođe samo po pozivu, ali je kvalitetan prenos uživo bio dostupan na internetu. Žurke su brzo postale hit na londonskoj sceni, a za samo godinu Boiler Room je eksplodirao u svetski fenomen koji prate milioni širom sveta. Boiler Room setovi se danas dešavaju u nekoliko glavnih baza – Londonu, Berlinu, Njujorku, Los Anđelesu i odnedavno u Južnoj Americi - ali i po prestižnim svetskim festivalima kao sto su Sonar i Southbysouthwest. Imati nastup u Bolier Room-u postalo je obavezno sredstvo promocije i potvrde kvaliteta, kako za nove DJ-eve i producente, tako i za velike zvezde kao što su Sven Vath, Richie Hawtin, Carl Cox, DJ Shadow, Ben Klock pa čak i Thom York, lider benda Radiohead. Svoj Boiler Room nastup nedavno je predstavila još jedna zvezda MAD in Belgrade festivala, Neneh Cherry! Kompletan program za Boiler Room na festivalu MAD in Belgrade biće uskoro objavljen.

 


Program festivala MAD in Belgrade vec je zapao za oko svetskim medijima koji ga preporucuju kao jedan od najzanimljivijih u Evropi ove sezone naglašavajući posebno da festival nudi 48 sati non-stop ludila i Beograd kao grad vredan istrazivanja. Britanski Knowledge Magazine već je svrstao MAD in Belgrade među 20 najboljih evropskih festivala, a thefestivalhunter.com navodi čak pet razloga iz kojih treba posetiti MAD in Belgrade! Partner MAD in Belgrade projekta u Velikoj Britaniji je prestižni elektronski magazin Resident Advisor. Na festivalu ce nastupiti vise od 100 stranih i domaćih izvođača uz do sad ovde nečuveno vrhunsko ozvučenje, spektakularne do sad neviđene bine, džinovske skupluture, maske, brodove i Boiler Room!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :