Boho Bar: Nova gradska oaza otvara vrata u subotu!

Datum objave:15.05.2017

Pročitano:21219 puta

Datum održavanja: 20.05.2017

Lokacija: Boho Bar

"Boho Bar je naša džungla i šareni raj; to je gradska oaza i muzička avantura. To je mesto gde možete da se izujete i prepustite boemskoj strani svoje ličnosti - Boho bar je mesto gde ste potpuno slobodni!" - ovim rečima ekipa koja stoji iza Boho Bara opisuje ovo novo mesto koje će vrata posetiocima otvoriti u subotu 20. maja od 19.30h. 

 

Kao specijalno iznenađenje najavljen je nastup japanske fire performance geishe, YUSURA, koja je svetski poznata članica FUEL GIRLS kolektiva iz Londona.

 

Boho Bar / Foto: HiiShii

 

"Odlučili smo da u moru raznovrsne beogradske ponude klubova i barova dodamo jedno boemsko "ostrvo" koje će predstavljati otelotvorenje unikatnog beogradskog šmeka, pomešanog sa dizajnom Azije, Balija, Maroka i drugih egzotičnih destinacija"

Postavljen u srcu najznamenitije lokacije u Beogradu, Kalemegdana, na kome se vekovima sreću i sudaraju najrazličitije kulture, ovaj lounge bar/klub je zamišljen kao mesto gde se svakog dana u nedelji možete beskrajno izležavati u udobnom ambijentu, okruženi jastucima, tepisima, pravom džunglom rastinja, palmama, nameštajem i statuama sa Balija i td. Posebno naglašavamo da je u pitanju "barefoot" koncept, koji će vam dati osećaj opuštenosti i povezanosti sa enterijerom, koji su ključ cele Boho Bar priče.

 

Boho Bar / Foto: HiiShii

Naravno, muzika prati celokupan ambijent i priču, tako da će program biti orijentisan ka nekomercijalnom zvuku u kom će prednjačiti chill, deep house i pokoji egzotični prizvuk. Muziku će uglavnom vrteti odabrani beogradski DJ-evi od četvrtka do nedelje i to od zalaska sunca pa na dalje. Osim toga, planiramo da više puta mesečno organizujemo žurke na kojima ćemo ugostiti razna poznata strana DJ imena i live izvođače, a ceo umetnički koncept ćemo upotpuniti open air projekcijama filmova, yoga radionicama, afterwork sadržajima i td.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :