Bog improvizacionog techna stiže u Beograd: Jacques 1. aprila u Magacinu Depo

Datum objave:24.03.2017

Pročitano:4197 puta

Datum održavanja: 01.04.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Magacin Depo

Osnivač čuvenog kolektiva Pain Surprises, poznatom po istoimenom lejblu i "divljim" i neobičnim žurkama, jedinstveni JACQUES dolazi u Beograd 1. aprila.

 

Jacques live u Magacinu Depo

Posle velike pravoslavne Nove godine u klubu Drugstore i dobro poznatog dvojca iz Izraela - Red Axes, Chorbika nam priređuje žurku malo drugačijeg koncepta. Pored jake domaće podrške, live nastupa Mkdsl-a i di-džej seta Marka Milosavljevića, beogradska publika će imati prilike da čuje i oseti 1. aprila u Magacinu Depo šta znači stvaranje muzike na licu mesta.

Umetnik koji tehno bitove kombinuje i "lupuje" sa zvucima stvorenim od različitih svakodnevnih predmeta snimljenih na licu mesta, kreirajući melodične paterne zajedno sa gitarom i vokalom. Od intimnih live actova koje publika na žurci sluša na slušalicama pa do grubog tehna i klabinga velikih bina.

Godine 2015. EP "Tout est Magnifique", izdat za etiketu Pain Surprises, kao i interesantni i šaljivi spotovi za istoimeno izdanje, lansiraju ga odmah na svetsku scenu. Danas nastupa širom planete i kako kaže - vratio se iz budućnosti gde je upoznao mnogo pametnih ljudi i ostvario puno kontakata.

Jacques je organizatore zamolio da obezbede predmete koje će on koristiti u toku svog nastupa da bi proizvodio zvukove. Oni su se već dali u potragu, a voleli bi da im i vi pomognete. Napravite sliku ili klip sa predmetom za koji mislite da bi se uklopio u koncept, okačite na Facebook event ili Instagram sa heštegom #chorbika, a oni će izabrati one koji im se najviše sviđaju i zauzvrat vam pokloniti paket ulaznica. Jedina propozicija je da vi sami taj predmet donesete na žurku (vraćaju isti nakon partija).

Karte su dostupne online i na svim GIGSTIX i EVENTIM prodajnim mestima po ceni od 500 dinara 
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :