Boca 45 (Bristol, UK) @ Klub Šećer

Datum objave:19.10.2017

Pročitano:1837 puta

Datum održavanja: 20.10.2017

Lokacija: Klub Šećer, Beograd

Petak, 20. oktobar
Klub Šećer
Boca 45 (Bristol, UK)

Domaća podrška :
• DJ Iron
• Bdat Džutim


Poznat kao institucija Bristol-a od njegovih prvih dana prodaje Hip Hop ploča u Purple Pinguin Record Storeu. Sa 3 albuma Boca 45 (veliki broj singlova, remiksa i DJ mikseva), on ima jaku reputaciju za svoje kolaborativne projekte zajedno sa Andy Smithom kao Dynamo Productions, sa Gee Ealey kao Malachay ( Domino Records), sa Parkerom kao The Beekeepersom,  sa Ben Salisburiom kao Dolmanom kao i najsvežiju saradnju sa svetskim šampionom DJ Voody-jem kao BocaVoody.

 Mnogo izdanja tokom godina na etiketama kao što su Island, Domino, Grand Central, Illicit, Jalapeno, Unikue i Jack To Phono, pod mnoštvom aliasova,  ponekad je teško da sse isprati sav njegov rad. Kao što kaže sam, najbolji način da doživite Boca 45 iskustvo jeste da odslušate njegov DJ set uživo.

Banksy je lično zatražio da Boca 45 odsvira set na otvaranju Dismal Land-u 2015. godine, sa listom fanova kao što su Serge iz Kasabian & Huey Morgan sa BBC 6 Music.


Boca 45 je uvek spreman da udari u klubove, naoružan sa koferom od 7 inch "vinila.
Njegov cilj? Kao što je bilo na svim njegovim globalnim putovanjima i međunarodnim DJ emisijama, dovoditi ljude do ludila sa svojom ludom kolekcijom vrućih potpuno novih 7-ica i vintage vinila dragulja.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1425564550860253/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :