Bob Marleys Day: Hornsman Coyote & Soulcraft u Božidarcu!

Datum objave:03.02.2016

Pročitano:6032 puta

Datum održavanja: 06.02.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

Na Vračar Rocks festivalu u Božidarcu, 6. februara tradicionalno će biti obeležen Bob Marley's Day - koncertom grupe Hornsman Coyote & Soulcraft!

 

Bob Marleys Day: Hornsman Coyote & Soulcraft u Božidarcu! | Vračar Rocks

Za koncert povodom rođendana Boba Marleya koji se 6. februra obeležava širom sveta, Hornsman Coyote & Soulcraft pripremaju poseban set pesama Boba Marleya, muzičara koji je reggae muziku približio ljudima širom planete u borbi za ravnopravnost i pravdu, a koje u izvedbi ovog beogradskog benda uvek zvuče posebno! U dobro poznatom okruženju koncertne sale Božidarac, Hornsman Coyote & Soulcraft predstaviće i nove autorske pesme - "Glorious" i "Plastic Smiling Face", singlove kojima najavljuju novi album "Safe Planet", čiji se izlazak očekuje u martu!

 

Bob Marleys Day: Hornsman Coyote & Soulcraft u Božidarcu! | Vračar Rocks

Hornsman Coyote & Soulcraft su sredinom januara učestvovali na prestižnoj muzičkoj konferenciji Eurosonic koja se svake godine održava u holandskom gradu Groningenu.


,,Ove godine je 13 zemalja istočne i srednje Evrope bilo u fokusu Eurosonica, a ideja je bila da se bendovi iz tih zemalja, pa i naše, što bolje predstave kako bi našle svoje zasluženo mesto na muzičkoj mapi Evrope.


Imali smo vrlo uspešan, zapažen i posećen nastup, što će rezultirati nastupima na festivalima širom Evrope tokom ove godine", kazali su članovi benda, po povratku iz Holandije!

Pre nego što ih ispratimo u Evropu, bićemo u prilici da ih vidimo u Beogradu, na Vračar Rocks festivalu, na proslavi Marley-jevog rođendana 6. februara!

​Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat)​
 

Delimo 3 x 2 ulaznice, pošalji mail na redakcija@urbanbug.net.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :