BLUE MAN GROUP

Datum objave:08.11.2014

Pročitano:3900 puta

Sećate li se vremena kad ste bili mali, a jedan od vaših zamišljenih prijatelja uzeo vas je za ruku i poveo u svet koji izgleda kao vaš, ali svetliji? Ne? Ni mi. Ali tako izgleda šou Blue Man Group. Misterija, humor, euforija i neopisiva proslava umetnosti, tehnologije i muzike. Neverovatni performansi, zaprepašćujući zvuk i fascinantni scenski nastup. Blue Man Group kombinuje muziku, tehnologiju i komediju da kreira formu zabave koja izmiče kategorizaciji. Šou ne koristi govorni jezik, pa je savršen za ljude svih uzrasta, jezika i kultura. Dosad ga je iskusilo više od 25 miliona ljudi širom sveta.

 

 

Kritičari ga nazivaju vizuelno zaprepašćujućim, divlje inventivnim i histerično smešnim. Iako je nemoguće opisati ga, publika svih uzrasta slaže se da šou predstavlja intenzivno uzbudljivo i žestoko iskustvo koje prenosi ushićenje i euforiju.

 

Nastupi i instalacije održavaju se stalno u šest gradova USA, među kojima su: Boston, Las Vegas, Orlando, Čikago, Njujork. Trenutno su na turneji po USA i Kanadi, kao i na Norvegian Cruise Line, a možete ih naći i u Berlinu.

 

 

Ovo jedinstveno pozorišno iskustvo je kao nijedno drugo. Jedini način da shvatite globalnu popularnost je da se uverite sami.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :