Blender: U četvrtak, 23. novembra, počinje produženi vikend koji Beograd dugo iščekuje

Datum objave:21.11.2017

Pročitano:1798 puta

Datum održavanja: 23.11.2017

Lokacija: Beograd

U četvrtak počinje produženi vikend koji Beograd dugo iščekuje. Tokom tri noći Blender programa publika će uživati u različitim pravcima najaktuelnijih muzičara globalne elektronske scene.

 

Gramatik

U četvrtak 23. novembra u Belexpocentru, beogradskoj publici prvi put će se predstaviti Gramatik, jedan od najznačajnijih muzičara i producenata današnjice. Ovo nesvakidašnje koncertno iskustvo sa početkom u 20:00 časova, biće savršen sklad raznovrsnih stilova i instrumenata. Pored Gramatika koji će se osvrnuti kako na početke svoje karijere, tako i na najnovije hitove i muzička dela svojih prijatelja i saradnika, program će upotpuniti ništa manje virtuozni funky jazz sastav Gramophonedzie Live Experience i francuski elektro-soul dvojac The Geek x VRV.

 

Paul Kalbrenner


Petak 24. novembar uveliko ključa jer je Blender mixer na maksimumu zbog najavljenog live nastupa Paul Kalkbrenner-a. Ovaj događaj rasprodat je još tokom prošle nedelje i od tada euforija raste zbog Paul-ovog prvog predstavljanja beogradskoj publici. Pored njega, po drugi put ove godine imaćemo priliku da slušamo HITO koja je tokom prethodnog nastupa pokupila brojna srca beogradskih rejvera. Kao domaća podrška u di džej pultu ove večeri.Marko Milosavljević i Nik Lawyer.

 

Stephan Bodzin

Subota 25. novembar kao šlag na tortu i savršeni zaključak tri noći savršene zabave, po prvi put u Beogradu nastupiće majstor savremenog live act-a, neprikosnoveni, Stephan Bodzin. Prešao je interesantan put od kompozitora za prestižna evropska pozorišta, do di džeja i producenta elektronske muzike. Iako nikada nije želeo da postane di džej, ostao je dosledan svojoj jedinstvenosti, pa svojim autentičnim live nastupom tokom kojeg koristi veliki broj sprava i instrumenata širi neverovatnu energiju kroz nezaboravne melodije.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :