Devet 2020

Blender House Parties #7 – Roxa i Peter Portman

Datum objave:04.05.2020

Pročitano:687 puta

Datum održavanja: 08.05.2020 - 09.05.2020

Lokacija: Beograd

Svakog vikenda, u večernjim terminima, putem Facebook kanala Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija


Već sedmi put zaredom družimo se uz BLENDER HOUSE PARTIES onlajn strimove. Ovog petka, 8. maja, od 20 časova, za muziku će biti zadužen predstavnik mlađe generacije domaće elektronske scene, Roxa. Prepoznatljiv po jedinstvenom stilu – fuziji tech house i techno zvuka, Roxa nailazi na sve veću podršku publike. Nastupao je širom regiona, a stejdž je delio i sa velikim imenima svetske elektronske scene poput Artbata, Stephana Bodzina, Deborah-e De Luca-e, Matadora, Blondish, Lehara i mnogih drugih. Roxa se intenzivno bavi i produkcijom, te se poslednjih nekoliko nedelja bacio na pravljenje muzike, pa samim tim možemo uskoro očekivati njegov novi EP Easy But Tight na Brosh etiketi.

 

 

U subotu 9. maja, od 20 časova uživaćemo u muzičkom izboru Petera Portmana, najmlađeg domaćeg predstavnika na svetskom takmičenju Burn Residency održanom na Ibizi. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman u svojim smelim setovima uvek iznenađuje publiku na plesnom podijumu, zahvaljujući pažljivom odabiru house i techno muzike, koja objedinjuje svetsku kulturu kroz nezaboravni zvuk i melodiju. Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola i Neptun City podržana su od strane UMEKa, Wax Worxa, Sama Paganinija, Johna Belka. Jedan od njegovih uspeha je i pobeda na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju.

Blender House Parties #7 


Svi programi i sadržaji prilagođeni su trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija.


Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:


www.facebook.com/blenderletsmixit/
www.facebook.com/barutanabeograd/
www.facebook.com/hangarbeograd/
www.facebook.com/CentralDanceEvent/
www.facebook.com/dot.belgrade/
www.facebook.com/freedommusicsrbija/
www.facebook.com/dj.flooder/
www.facebook.com/djjoma.maja/ 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :