Blender House Parties #2 – Live Stream

Datum objave:30.03.2020

Pročitano:1193 puta

Datum održavanja: 03.04.2020 - 04.04.2020

Lokacija: Beograd

Svakog vikenda, u večernjim terminima, putem Facebook kanala Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija


U petak 27. marta, ekipa Blender je pokrenula serijal onlajn žurki, odnosno facebook live stream-ova, pod nazivom BLENDER HOUSE PARTIES, putem svojih digitalnih kanala komunikacije, zbog nemogućnosti realizovanja redovnih klupskih programa u narednom periodu, koje su posledica širenja virusne zaraze COVID-19 i vanrednih mera koje se sprovode na teritoriji naše zemlje.


Svi programi i sadržaji prilagođeni su trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija.


Druga BLENDER HOUSE PARTIES onlajn žurka održaće se ovog vikenda, kada će se iz svog umetničkog ateljea uključiti avangardna, andergraund grupa muzičkih kreativaca – Kolektiv Base.

 

 

Iz njihovog pažljivo dekorisanog prostora – mesta gde muzika nikada ne staje, u petak 3. aprila, od 21h do 23h će se za DJ pultom naći Fluid Zbodi koji preferira masni andergraund tech house, kojeg definišu pomalo mračnije melodije praćene tvrdim groove-om, ali uživa u tome da povremeno zađe u funky tech house; kao i Dooban X, čiji je stil ogledalo njegove raznovrsne kolekcije kao i opsesivne potrage za najsvežijim izdanjima, jednako kao i starim i prašnjavim. Svestan dubine i slojevitosti techno-a kao žanra, trudi se da ga istraži kroz sve uglove i epohe i da svoje arheološke iskopine pažljivo složi i pomeša sa cutting edge trakama. Rezultat toga su kompleksni i nepredvidivi setovi koji u sebi kriju izgubljene dragulje trance-a i ebm-a 90ih, kao i galopirajuće ambasadore tvrdog kiselog i hiper energičnog fast techno talasa.

 

U subotu 4. aprila, od 21h do 23h, zabavljaće nas X-am, čiju muziku karakterišu groovy i masni tech house ritmovi ispunjeni tribalnim perkusijama, orijentalnim vokalima, melodijama, ali i takođe njegovom voljom da zađe u tamne i mračne uglove techno-a, a sa njim će nastupiti Dino R, koji je pravi andergraund zvuk spoznao tokom studija u Holandiji i rezidentura po tamošnjim klubovima, te su njegovi setovi dugi, mračni, energični i obogaćenim suptilnim melodijama, gde kombinuje različite techno podžanrove.


“U momentu u kojem je elektronska muzika prilično skrenula u mainstream, pokušavamo da je vratimo u onaj istinski trip, zbog kojeg je i nastala. Barem ovde kod nas u Beogradu, Srbiji; barem za publiku koja to, kao i mi, istinski želi.” poručuje Fluid Zbodi.


„Širok spektar muzičkih pravaca koji se sliva u jednu lijepo zaokruženu, slojevitu i raznobojnu, cjelinu…“ opisuje Dino R njihov kolektiv. „Oslobođeni svih žanrovskih ali i personalnih predrasuda, za vrlo kratko vrijeme, naš projekat i vizija su prepoznati i podržani od strane svih naših prijatelja, bez kojih sam projekat ne bi ni opstao“.


BlenderHouseParties Live Stream #2


Pratite naše kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama BLENDER HOUSE PARTIES!


Budite odgovorni i ostanite kod kuće.
#ostanikodkuće #stayhome


Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:


www.facebook.com/blenderletsmixit/
www.facebook.com/barutanabeograd/
www.facebook.com/hangarbeograd/
www.facebook.com/CentralDanceEvent/
www.facebook.com/dot.belgrade/
www.facebook.com/freedommusicsrbija/
www.facebook.com/kolektivbase/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :