Blender House Parties #1 – Live Stream

Datum objave:27.03.2020

Pročitano:615 puta

Datum održavanja: 27.03.2020 - 28.03.2020

Lokacija: Beograd

Svakog vikenda, u večernjim terminima, putem Facebook kanala Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija

Obzirom na uvođenje vanrednih mera na teritoriji naše zemlje, koje je propisala Vlada Republike Srbije, a u cilju suzbijanja širenja virusne zaraze COVID-19, Blender ekipa nije u mogućnosti da realizuje redovne klupske programe u narednom periodu.

 

Blender House Parties


Tim povodom, Blender pokreće serijal onlajn žurki, odnosno facebook live stream-ova, pod nazivom BLENDER HOUSE PARTIES, putem svojih digitalnih kanala komunikacije.

 

Svi programi i sadržaji biće prilagođeni trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija.


Prva u nizu BLENDER HOUSE PARTIES onlajn žurka održaće se ovog vikenda, kada će se iz svog kućnog studija, u petak 27. marta, od 21h do 23h uključiti Kid Kimi – DJ koji u svojim setovima u eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike i već godinama unazad propagira poseban muzički spektar, kroz fuziju ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice.

 

U subotu 28. marta, od 21h do 23h, ekipa DE & MO zabavljaće nas uz svoj melodični techno i odvesti na jedno virtualno muzičko putovanje u Berlin. Ovaj dvojac postao je prepoznatljiv po hybrid DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima.


BlenderHouseParties Live Stream #1 


Pratite naše kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama BLENDER HOUSE PARTIES!


Budite odgovorni i ostanite kod kuće.


Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:


www.facebook.com/blenderletsmixit/


www.facebook.com/barutanabeograd/


www.facebook.com/hangarbeograd/


www.facebook.com/CentralDanceEvent/


www.facebook.com/dot.belgrade/


www.facebook.com/freedommusicsrbija/


www.facebook.com/KidKimi/


www.facebook.com/we.are.demo/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :