BLENDER: Februarski koktel najfinijeg elektro zvuka sa dodatkom domaće arome

Datum objave:22.01.2017

Pročitano:4360 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Beograd

Ne, nismo odlepili i ne prelazimo u gurmanske portale, samo su nas imena izvođača LET'S MIX IT! festivala asocirala na vrhunski muzički koktel koji je na meniju ovog februara. 

 

Ako ste u poslednjih 20 dana živeli u pećini i niste čuli za LET'S MIX IT!, evo da vas informišemo - u pitanju je novi serijal muzičkih dešavanja, iza koga stoji iskusna ekipa koja je prethodnih godina pravila neke od najboljih žurki u gradu. Prvo dešavanje platforme Blender dešavanje zakazano je za sredu 15. februar kada u beogradski Magacin Depo prvi put stiže fracuski b2b2b trio Apollonia! Domaća podrška biće Marko Milosavljević i Kristijan Molnar. Nema sumnje da će vam ovo aktivirati receptore za uživanje, a sutradan - 16. februar je neradan dan tako da ćete na miru moći da sumirate utiske. 

 

Blender - Let's mix it

 

Muzičkim gurmanlucima tu nije kraj. Od 23. do 25. februara u Beogradu se održava LET'S MIX IT! festival koji će tokom tri dana ugostiti izvođače koj su u ovom momentu među najpopularnijim i najtraženijim artistima na svetskoj elektronskoj sceni, a mnoge od njih imaćemo priliku da čujemo prvi put u našoj zemlji. 

 

LINEUP BLENDERA PO DANIMA POGLEDAJ OVDE

 

Organizatori za sada ćute, ali sigurni smo da nas čeka iznenađenje u vidu domaće podrške ovim svetskim facama. Takođe, za sada se u tajnosti čuvaju i neistražene lokacije na kojima će se desiti trodnevni LET'S MIX IT! festival, ali kako poručuju u pitanju je nešto sveže i potpuno novo. 

 

Obezbedi karte na vreme!

All inclusive karte za LET'S MIX IT! su već u prodaji, dakle komplet karata, koji podrazumeva pre party 15. februara sa Apolloniom kao i trodnevni festival od 23. do 25. februara, možete kupiti po promo ceni od 1.990 dinara, odnosno 2.990 dinara za VIP preko GIGS TIXA i EVENTIMA. Budite brzi jer vas već od utorka 24. januara čeka potpno nova cena kao i prodaja pojedinačnih ulaznica.

 

Tu nije kraj, organizatori su već najavili da u martu tačnije 11. marta stiže Matador, a 31. marta čeka nas Toolroom Showcase koji predvode Mark Knight, Technasia, Matt Smallwood i Mark Storle.


Više informacija ovde


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :