Barutana klub Beograd

BLENDER: Enrico Sangiuliano & Ramiro Lopez u Barutani

Datum objave:30.08.2017

Pročitano:3675 puta

Lokacija: Barutana

BLENDER // 22.09. Barutana
Enrico Sangiuliano & Ramiro Lopez

Blender ovog puta melje tvrdim techno bitovima i klaberima gladnim ovakvog zvuka dovodi pravu poslasticu! 22. Septembra stižu jedni od lidera nove techno generacije i predstavnici više nego poznate Drumcode etikete, Enrico Sangiuliano koji na Beatport-u drži drugo mesto najprodavanijih artista svih muzičkih žanrova i Ramiro Lopez, ime o kojem će se tek pričati.

 

Blender Enrico Sangiuliano & Ramiro Lopez Barutana

Enrico Sangiuliano, najprodavaniji artist Beatport-a 2016. je producent, performer i inžinjer zvuka iz Italije, najpoznatiji po po svojoj jakoj, masnoj i ozbiljno zaraznoj techno produkciji. Svoju karijeru započeo tokom 90ih kada je već pravio muziku na kompjuteru i vrteo po ilegalnim žurkama po severnoj Italiji i time odmah skrenuvši pažnju na sebe. U svojoj produkcijskoj karijeri od samog početka niz uspeha se ne zaustavlja, njegove trake konstantno su medju Beatport najprodavanijim. On izdaje za popularne lejblove Drumcode, Truesoul, Tronic, Octopus Recordings, Gem Recordings, a takodje je član mnogih svetskih lable showcase dogadjaja kao što su Loveland, Drumcode, Gem Bookings i Suara. Ukratko, Enrico Sangiuliano trenutno je jedan od najtraženijih imena Drumcode etikete.

https://www.facebook.com/enricosangiuliano/
https://soundcloud.com/enrico-sangiuliano

Ramiro Lopez tokom 2006. napravio je skok u muzičkoj produkciji, istraživanjem i sticanju znanja, iskustava, i postepenom definisanju svoje melodije. Trenutno je nezaustavljiv u ideji na kojoj svakodnevo radi, a to je da postane sve bolji iz čega mu je stvaranje definitivno postalo način života. Njegova toliko velika predanost radu rezultirala je izdanjima za etikete Drumcode, Intec, Octopus Records, Toolroom Trax, Terminal m, SCI + TEC, Bedrock, Cecille, Noir, Defected, Tronic… Pored svega ovoga, on je i aktivan član Suara platforme. Točak se ne zaustavlja, Ramiro brzinom svetlosti napreduje gradeći svoju karijeru.

 

http://www.ramirolopez.es
https://soundcloud.com/ramirolopez

Za DJ pultom kao domaća techno podrška Ilja Djoković Nikola Mihailović.

Poslušajte nasvežiji Enricov set: http://www.be-at.tv/3JQIAA

Okoreli tehnaši, vidimo se 22. U Barutani kada će zidine brujati Drumcode basovima!

Svoje ulaznice možete kupiti na svim EVENTIM i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 890 RSD regularne i 1390 RSD za VIP.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :