Blaukoma iz Srbije na Index Marcel Fengler i Drumcode etiketi

Datum objave:14.05.2018

Pročitano:861 puta

Novi alias Blaukoma, dosadašnjeg člana Locomatica-e Marka Mratinkovića, startuje uspešno u 2018. godini i to na čuvenoj berlinskoj etiketi Marsela Fenglera, "IMF" (Index Marcel Fengler), rezidenta u Berghajnu i doskorašnjeg rezidenta Ostgut Ton-a.

 

Radi se o jubilarnom, desetom izdanju "IMF" etikete i prvoj kompilaciji na "IMF", gde se osim nove trake talentovanog momka iz Srbije, mogu čuti ekskluzivni radovi Efdemina, Luke Slejtera, Shed-a, Matrixxman-a, Lucy-a, Petter Van Hoessen-a, Redshape-a, Scuba-e, FJAAK, Thomas Hessler-a, i samog vlasnika lejbla Marsel Fenglera.

 


Osamnaestomesečni projekat "VA - IMF10" je podeljen u tri dela i predstavlja spoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti same etikete gde su prikupljeni ekskluzivni originali i remiksi nekih od najpoznatijih i najveštijih producenata današnjice kao i radovi talentovanih artista koji će oblikovati sam lejbl u budućnosti medju kojima je i Blaukoma (Marko Mratinković). Trenutno je svetlost dana ugledao vinil prvog dela ove kompilacije, dok će preostala dva dela biti dostupna u maju 2018. i junu 2018 dok je digitalna verzija izdanja zakazana za jul 2018. godine.

IMF10 Part 1:
a1 Marcel Fengler – Sphinx (Alva Noto Remodel)
a2 DIN – Akustikkoppler
a3 Matrixxman & Riccardo Limiti – Speed
b1 Lucy – Sticks And Stones
b2 Somewhen – Dain (SCB Expension)
b3 Blaukoma – Iris Pattern

Blaukoma - Iris Pattern (Soundcloud Preview)

Blaukoma je takodje zakazao i solo EP na "IMF" za jesen 2018. kao i izdanje na "Drumcode", etiketi Adama Bejera za koju je potpisao kolaboracionu traku sa svojim doskorašnjim muzičkim blizancem - Locomatica (Vladan Žegarac).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :