Black Coffee prvi rezident kluba Hï Ibiza

Datum objave:15.02.2017

Pročitano:4303 puta

Lokacija: Hï Ibiza

Hï Ibiza (bivši Space), novi klub koji će otvoriti vrata ljubiteljima dobrog provoda na Ibizi ovog leta, danas je proglasio i svoju prvu DJ rezidenturu. U pitanju je južnoafrički house velemajstor Black Coffee koji će svake subote nastupati u ovom novom superklubu koji će početi sa radom u maju.

 

Black Coffee

 

Black Coffee je DJ i producent, dobitnik Best Deep House DJ nagrade za 2016. godinu, a ovo će mu biti prva ikada rezidentura na Ibizi. On će svake subote, počev od 3. juna pa do 30. septembra nastupati u klubu Hï Ibiza. Inače, Black Coffee je alumni Red Bull Music Academy programa iz 2003. godine i od tada je izrastao u jednu od najvećih zvezda globalne elektronske scene koja je na listi headlinera najvećih festivala od Sidneja do Njujorka, od Sao Paula do Londona i od Los Anđelesa do Amsterdama. A ovog leta imaćemo priliku da ga čujemo i na Exit festivalu. Black Coffee je neko ko konstantno pomera granice u svojoj muzici. Bio je domaćin 12-časovnih žurki Africa Rising, nastupao sa orkestrima, sarađivao sa Ališom Kiz i brojnim drugim muzičkim zvezdama, a prodao je preko 100.000 kopija svog poslednjeg albuma Pieces Of Me. Sa takvim podacima u biografiji i karijeri ne čudi što važi za najuspešnijeg House DJ-a današnjice. 

 

Osnovao je Soulistic Music koji pronalazi i pruža podršku mladim talentima iz Južne Afrike lansirajući ih na svetsku scenu, na taj način postao je i ključna figura na svojoj lokalnoj elektronskoj sceni. Nema sumnje da Black Coffee ima i oko i uho za mlade talenate i da će u svojoj 18-nedeljnoj rezidenturi u Hï Ibiza predstaviti besprekoran lineup.

 

- Od početka moje karijere vodila me je želja da svoj muzički ukus podelim sa drugima i otkrijem svetu leptou južnoafričke elektronske muzike. Verujem da će Hï Ibiza biti savršeno mesto za to. Držim Ibicu za prestonicu elektornskog muzičkog sveta i veoma sam počestvovan što ću doprineti bogatom nasledstvu ovog ostrva - rekao je Black Coffee.


Hï Ibiza ima za cilj da ujedini visoke standarde muzike i zabave i dovede najbolje muzičko iskustvo u klub koji je dizajniran za one koji vole da plešu. "Hi" je mala reč koja može označiti početak značajnog razgovora ili početak prelepog prijateljstva koje može da vodi ka većim otkrićima u svetu. "Hi" je nova era Ibice. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :