Bjarki u beogradskoj tehno katedrali

Datum objave:12.05.2016

Pročitano:4328 puta

Datum održavanja: 13.05.2016

By:Milica Čule

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Bjarki, perjanica TRIP etikete i tvorac planetarnog hita "I wanna go bang nasutpiće u beogradskom klubu Drugstore u petak 13. maja. Domaća podrška biće mu Lag i Kristijan Molnar. Vrtoglavi Bjarkijev uspon ovog momka sa Islanda, koji se muzikom bavi od svoje 12 godine, nikako nije slučajan. Njegov pristup muzici je impulsivan ali i složen.

 

Bjarki

 

U stanju je da neposredno pred nastup, od jednog momenta inspiracije stvori traku i već u sledećem trenutku je izvede pred publikom. Ili da od urbane legende o čoveku zvanom Orange Juice Man napravi traku, a kasnije i lično upozna tu osobu. Na njegovo sopstveno insistiranje da radi duži set i zatvori događaj, mogli smo da kažemo samo: Hvala.

 


TRIP etiketa, iza koje stoji Nina Kraviz, uspela je za kratko vreme da okupi ekipu producenata koja je napravila značajan proboj na globalnom nivou. TRIP turneja u mnogome podseća na avanturistički roman Zil Verna "Put oko sveta za 80 dana", a njihova muzika je pravljena da stimuliše mozak i utiče na snove.vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :