Bivši bar: Velika rođendanska žurka u klubu Drugstore

Datum objave:19.02.2015

Pročitano:5166 puta

Datum održavanja: 21.02.2015

By:Milica Čule

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Velika rođendanska žurka “Bivšeg bara” biće u subotu 21. februara u klubu “Drugstore” od 23 časa. U “maloj sobi” nastupaju PTŽC, Stevie Whisper, Pharmacist, Filip Xavi. U “tajnim odajama” su Kӣr (live), A//O & pann+onn & Nemanja Lazić (live), Doo, Vitanov.
 

Bivši bar: Velika rođendanska žurka u klubu Drugstore | Beograd | 2015

 

U momentu kada se svima učinilo da je gotovo sa beogradskim undergroundom, kod Paliluske pijace se pojavio „Bivši bar“. Smešten u staru, rustičnu kuću sa dvorištem, okupio je one „drugačije“. Ubrzo potom, ekipa ljudi koja je smislila koncept „Bivšeg bara“, poklonila je Beogradu, u istom kraju, i jedini pravi underground klub - „Drugstore“. Iz stare kućice na Paliluli, „Bivši“ se preselio u Kosovsku i nastavio tradiciju, dok je „Drugstore“ promenio lokaciju u nov, veliki industrijski prostor kod Pančevačkog mosta. Namerno izmešten iz popularnih distrikta i rečnih obala, doneo je nešto što pre nismo imali, duh Berlina. Ponovo je stvorena subkultura naše prestonice. U ovom stvaranju su učestvovali mnogi, a među njima i muzičari, atristi, dj-evi kao što su Traxx, Massimiliano Pagliara, Perc, Jonas Kopp, Orgue Electronique, Dj Tlr, Suregon, DVS1, Morphosis... Beograd se konačno upisao na mapu evropskih underground klubova.

I dan danas, jedina dva mesta kroz koje diše alternativa u ovom gradu su „Bivši“ i „Drugstore“. U subotu, 21. februara će biti tačno tri godine, treći krug oko Sunca, od kada je ponovo sve oživelo. U subotu 21. februara upravo u „Drugstore“ se slavi rođendan „Bivšeg bara“. Vidimo se!!!

info: https://www.facebook.com/events/1377755342522948/?source=1


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :