Bittersweet na 20/44: Jennifer Cardini i Manuel Fischer gosti Kristijana Molnara

Datum objave:19.05.2016

Pročitano:4264 puta

Datum održavanja: 20.05.2016

Lokacija: 20/44

Brod 20/44 će 20. maja zapljusnuti muzički talasi Jennifer Cardini i Manuel Fischera, dok kapetansku kapu nosi Kristijan Molnar. Beogradski klaberi će se u petak koji je pred nama naći negde između Ciriha, Kelna i Beograda, a sve pod svodovima kultnog kluba 20/44. Za di-džej pult popularnog "broda" stižu dva gosta, a domaćin večeri će biti, već dobro poznat regionalnoj muzici - Kristijan Molnar.

 

Jennifer Cardini / Foto: Katja Ruge

Jennifer Cardini / Foto: Katja Ruge


Dama među gospodom - Jennifer Cardini, di-džej veteranka sa decenijskim stažom i dalje ume da ubaci u trans svojim avangardnim zvukovima. Cardini je rezident kluba Rex, ali je uvek lepo prihvate i plesni podijumi klubova Panorama Bar, Fabric i Nitsa. Jennifer se ne snalazi sjajno samo u di-džej boothu već i u studiju i to uglavnom za izdavačku kuću Correspondant na čijem se čelu i nalazi, ali potpisuje i izdanja na labelima Kill The DJ, Crosstown Rebels i Kompakt.

 

Jennifer Cardini - Mayan Warrior - 2015 - Burning Man from Mayan Warrior on Vimeo.


Najmlađi izvođač večeri stiže iz Ciriha i rođen je 1991. godine. Manuel Fisher je pre samo mesec dana delio mikrofon sa Kristijanom Molnarom u njegovoj radio emisiji Christallization, a sada će se zajedno naći iza di-džej pulta kluba 20/44.

 

Manuel Fisher

Manuel Fisher


Kada ne pušta muziku, Fisher radi kao selektor kluba Zukunft, menadžer labela WHITE, dok izdaje i za Drumpoet i Tief, a otkriva i čari Berlina iz kojeg se nedavno preselio.

 


 

Ova muzička imena će pod jednim krovom okupiti lokalnim, ali i regionalnim klaberima, već dobro poznat di-džej Kristijan Molnar. Autor već spomenute radio emisije Christallization, Molnar će se naći na čelu broda 20. maja, u sklopu specijalnog izdanja svoje Bittersweet žurke. Kristijan je na „gorko-slatki“ provod u Beograd do sada doveo imena kao što su Oscar Offermann, Sandrino, Job Jobse, Marcus Worgull, The Drifter, Nuno Dos Santos, Davis, Ron Wilson, Denis, Marjan Felver i drugi, a nema sumnje da će Jennifer Cardini i Manuel Fischer nastaviti tradiciju sjajnog Bittersweet provoda.

 

Kristijan Molnar / Foto: Maiko Sakura

Kristijan Molnar / Foto: Maiko Sakura


Žurka na brodu u petak traje duže jer će od 21:00 publiku zagrevati Manuel Fischer, dok od ponoći pa do 07:00 ujutru DJ kabinom vladaju Jennifer Cardini i Kristijan Molnar. Ulaz je besplatan od 21:00 do 23:00 kada će se naplaćivati 300 dinara tj. 500 dinara u periodu od 00:00 do 05:00. Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :