Barutana klub Beograd

Bitipatibi singlom Duša najavili beogradski koncert i novi album

Datum objave:28.12.2016

Pročitano:4144 puta

Datum održavanja: 30.12.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Pred veliki beogradski koncert koji ih očekuje 30. decembra u Domu omladine Beograda BITIPATIBI, jedan od najaktuelnijih i najoriginalnijih bendova u regionu, objavio je novi singl - "Duša". Dom omladine će se u petak, 30. decembra pretvoriti u mesto u kojem se spajaju Cocteau Twins i Mazzy Star, Pj Harvey i Dusty Springfield, jer tako kuva srce grupe Bitibatibi.

 

BITIPATIBI


Grupa predvođena Unom Gašić, kojoj se za ovu priliku pridružio i Miki Ristić (Darkwood Dub) svoju verziju indie/shoegaze/dream popa nesebično šalje u svet svakom pesmom i svakim koncertom.

Bitipatibi će kraj godine obeležiti koncertom na kojem će pored celokupnog prvog albuma (Lešnici Divlji, 2013) svirati i novi materijal najavljen pesmom "Duša".

Gost na velikom beogradskom koncertu grupe Bitipatibi biće Nikonar, koji dolazi iz Hrvatske, a koji je poznatiji kao Kimekai. Nikonarova muzika je klasična post modernistička nostalgija za dobom u kojem nikad nije ni živeo... Sintovi, puno refrena i malo vremena za razmišljanje...

 

Ulaznice su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara, dok će na ulazu u Dom omladine, pred koncert, koštati 800 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :