Biti različit da li to znači imati Dar !?!

Datum objave:07.02.2017

Pročitano:5393 puta

Datum održavanja: 28.02.2017

Lokacija: KC Grad

Pozorišna predstava “Dar“ naći će se na repertoaru KC Grad, u utorak 28. februara sa početkom u 21h. U predstavi po tekstu Milene Đorđević, a u režiji Miloša Đorđevića igraju Boba Latinović, Stojan Đorđević, Milan Kovačević, Milena Đorđević, Maja Ranđić i Zorana Bećić/Jelena Ćuruvija.

 

Predstava Dar


Predstava ''Dar'' prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. To je priča o ljubavi, različitostima, prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Naučiće svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a sve nas podsetiti na smisao našeg postojanja na svetu.

 

Predstava Dar


Kroz predstavu na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način publika će moći da podseti sebe da treba malo usporiti u životu i gledati u one do kojih nam je stalo, a koje često uzimamo zdravo za gotovo računajući da će uvek biti pored nas. Trenutak je taj koji čini život lepšim i ne treba ga propuštati razmišljajući o prošlosti koju ne možemo da promenimo i brinuti o budućnosti koju ne možemo da predvidimo.


“Dar” daje novu definiciju društveno angažovanog teatra, izaziva buru emocija i rađa suptilne, ali duboke promene u svakom od nas. Cena karte je 550 dinara, a možete je rezervisati na broj 064-083-25-97.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :