Bitef na zidu

Datum objave:26.08.2018

Pročitano:1100 puta

Datum održavanja: 31.08.2018

Lokacija: Beograd

U iščekivanju 13. septembra i početka festivala, Bitef tim je za naredni petak pripremio još jedno druženje kao uvertiru za vikend groznicu.


U petak, 31. avgusta, u 19h, dođite u Zaokret i sa Street Smart Belgrade učestvujte u završnoj fazi stvaranja #52bitef18 murala, powered by Tuborg.

 

Bitef teatar

Posle saradnje na 49. Bitefu, kada je Artez oslikao mural Jovana Ćirilova, ove godine, pridružuje nam se Street Smart Belgrade koji će zidu u Cetinjskoj 15 uliti novi duh.

Nakon otkrivanja murala, pridružite nam se sa prijateljima na žurci. Sa zvučnika će odzvanjati provereni repertoar dj-a Filipa Miletića iz Kišobran ekipe. Đuskanje se podrazumeva, a drugari iz Куглица - Kuglica su tu da nam obezbede slatko osveženje.
Medijska podrška događaja NOIZZ.rs.

***Studenti, za vas je žurka obavezna – uz indeks, moći ćete da kupite ulaznice za instalacije ,,Večna Rusija’’, ,,PA’AM’’ i ,,Zaostavština, komadi bez ljudi’’ po specijalnoj promo ceni od 1000 RSD.

Startujemo oko 19h, a družimo se sve do ponoći, vidimo se!

Pedeset drugo izdanje Bitefa će se održati u Beogradu od 13. do 22. septembra 2018. godine. Termin održavanja je nešto raniji od onog na koji smo navikli, ali će program festivala biti jedan od atraktivnijih, pogotovo ako se ima u vidu činjenica da ćemo gledati ostvarenja omiljenih umetnika beogradske publike kao i nove ,,zvezde’’ Bitefa. Na ovogodišnji Bitef dolaze autori: Žoris Lakost, Oliver Frljić, Alen Platel, Dragan Živadinov, Maja Pelević, TeatarNO99 iz Estonije, Marina Davidova, Nadav Barnea, Štefan Kegi i mnogi drugi.

Program festivala: http://bit.ly/program_52bitef


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :