Bioskop pod zvezdama

Datum objave:03.08.2017

Pročitano:3692 puta

Lokacija: KC Grad

Već nekoliko godina za redom, u saradnji sa KC Grad, Institut Servantes prikazuje odabrane filmske naslove u bašti KC GRAD, sa titlovima na srpskom jeziku. Ulaz je slobodan. 

 


08.08 (21:00h) – PLAVO, NE BAŠ ROZE
Dijego je uspešan mladi fotograf sa uobičajenom porodicom i prijateljima koji se ni po čemu ne izdvajaju. Ali ima nešto što ga čini drugačijim. Ima sina... koji je heteroseksualac. Otac i sin će morati da usaglase razlike koje ih razdvajaju. Plavo, ne baš roze. Sve zavisi kako se gleda.


15.08 (21:00h) – SREĆNIH 140
Elia okuplja porodicu i prijatelje u jednoj luksuznoj vikendici povodom svog 40 rođendana. Ono na šta gosti ne računaju je novost koju Elia treba da im saopšti – da je osvojila džekpot na lutriji Euromillones i dobila 140 miliona evra. Gosti počinju da prave planove kako da uzmu taj novac za sebe.


22.08 (21:00h) – NERAZDVOJNI
Felipe je poslovni čovek koji je posle jedne nesreće ostao nepokretan i traži terapeuta. I pored više veoma kvalifikovanih kandidata, odlučuje se za svog baštovana Tita, koji je hteo da se penzioniše. Tito ni izbliza ne ispunjava uslove neophodne za taj posao,  što odmah primećuju osobe iz Felipeovog okruženja, 
ali on ne odustaje od svoje odluke. Rimejk francuskog filma “Nedodirljivi”. 

29.08 (21:00h) – VANZEMALJAC
Iako se Hulija i Hulio ne poznaju, bude se u istom krevetu, kao posledica pijančenja posle koga se ne sećaju ničega. On se zaljubi na prvi pogled, ona ne. U toj neugodnoj situaciji, shvataju da ne mogu da izađu iz  kuće jer jedan ogromni NLO leti nad gradom. 
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :