Barutana klub Beograd

BIG IN BELGRADE vraća muziku na podijum za ples

Datum objave:22.11.2016

Pročitano:4020 puta

Datum održavanja: 24.11.2016

Lokacija: Klub Share

Prva "BIGinBelgrade žurka biće održana 24. novembra u klubu Share, a lineup činiće najkvalitetniji domaći DJ-evi i producenti kada govorimo o mainstream elektronskoj muzici: Erick Kasell, Divolly & Markward, MAD2MAD, Pessto, Raf, Diamond Mark i Showbiz.

 

Big in Belgrade

 

 

 

 

Big In Belgrade je organizacija pokrenuta od strane mladih srpskih producenata mainstream elektronske muzike koji predstavljaju novi talas izvodjača na domaćoj muzičkoj sceni sa jasnim ciljem, da elektronsku muzičku scenu podignu na viši nivo i na pravi način pokažu kvalitet, koje nesumnjivo postoji.

 

Nastupi na najvećim festivalima u zemlji i regionu samo potvrđuju njihov nezadrživi uspon ka vrhu same svetske scene, a definitivno imponuje činjenica da i sama publika to itekako ume da prepozna. Već drugu godinu beleže se nastupi na čuvenoj Dance Areni na Exitu, dok su ove godine imali priliku da se predstave publici i na Sea Dance Festivalu. Među mnogobrojnim nastupima posebno se izdvajaju i nastupi na Foam Festu u Rumi, Soundlovers festivalu, Green Future festivalu, Serbia Wonderland festivalu, Fire festivalu.


Za njihove uspehe na polju produkcije čulo se širom sveta, uz podršku najvežih svetskih imena poput Hardwella, Afrojacka, Fedde Le Granda, Dannica, Sander van Doorna, Krydera, Tom Staara, Third Partya i mnogih drugih. Njihove numere potpisane su za najveće svetske izdavačke kuce poput Armada Records, Sosumi Records, Flamingo Recordings, Fonk Recordings, Kid Coconut, Code Red Music.

 

Sada, sa jasnom vizijom i ciljem, žele da scenu u Srbiju ožive i učine prepoznatljivom, da pokažu da nimalo ne zaostajemo za najvećim svetskim kolevkama elektronske muzike poput Holandije, Velike Britanije i Švedske, i da na određeni način utru put generacijama koje dolaze, a kojima će sigurno biti mnogo lakše da se ostvare imajući iza sebe dobru i snažnu podršku.

 

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :