BEZ BUKE: Akustični koncert grupe WENT u KC REX

Datum objave:06.04.2017

Pročitano:3516 puta

Datum održavanja: 08.04.2017

Lokacija: KC Rex

Nakon uspešnih nastupa u Skoplju i Kragujevcu proteklog vikenda, beogradski sastav Went se vraća na domaći teren akustičnim koncertom u Kulturnom centru „Rex“ (Jevrejska 6) u Beogradu, u subotu, 8. aprila od 21 čas, u okviru serijala „Bez buke“.

 

Went

Kao bend koji polazi od tradicije američkog folka i kombinuje uticaje alternativnih žanrova sa estetikom akustičnog zvuka, Went se u tišim vodama oseća kao kod kuće, te će nastup u KC „Rex“ biti idealna prilika da se publika podseti na nešto mirniju stranu ovog četverca.

Went će predstaviti pesme sa prvog dugosvirajućeg, ali i prethodnih EP izdanja benda. Album „The Great Escape“ će biti dostupan u ekskluzivnom tiražu za ljubitelje kompaktnih nosača zvuka, a bend priprema i merchandise za sve posetioce koncerta.

 


Karte se mogu kupiti po ceni od 300 dinara u KC „Rex“, svakog radnog dana od 11 – 17h, a na dan koncerta od 11-23h.

Went je do sada izdao tri EP-a za nezavisnu diskografsku kuću Floorcollapsing: “Went” (2008), “Wasteland” (2010) i “Alternative Endings” (2014), kao i album “The Great Escape” (2016). Odsvirali su veliki broj koncerata širom Srbije i u regionu (Slovenija, Mađarska, Hrvatska). Poslednji album prate i dva singla-spota „Westbound Lane“ i „New Year's 5AM“. Drugi singl „New Year's 5AM“ našao se i na top listi MTV Domaćica.

 

 


Went su: Dušan Filimonović (vokal, gitara), Sara Tomić (bas), Goran Štrbo (gitara, perkusije) i Stefan Pejatović (bubanj).

Više informacija o bendu:
http://abandknownaswent.bandcamp.com/

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :