Better Lost Than Stupid premijerno u Beogradu: Triple back set kakav se ne viđa često

Datum objave:23.01.2017

Pročitano:4274 puta

Datum održavanja: 24.02.2017

Lokacija: Beograd

Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace ujedinjeni pod pseudonimom Better Lost Than Stupid nastupaće 24. februara na LET'S MIX IT! festivalu koji će trajati od 23. do 25. februara u Beogradu.

 

Better Lost Than Stupid

Better Lost Than Stupid je ime DJ sastava iza kog stoje tri renomirane ličnosti njujorške tech/ minimal/ house scene - Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace. Muzički ujedinjeni, BLTS zajendo sarađuju od 2010. godine. Pre formiranja triple b2b ekipe, ovi DJ-evi su izgradili zasebne impresivne muzičke karijere. Miljenik domaće publike Martin Buttrich se, mimo DJ-inga, takođe ostvario i kao producent i imao saradnju sa velikim imenima poput Timo Maasa i Loco Dicea. Njegova izdanja potpisale su eminentne etikete kao što su Planet E, Four: Twenty, Cocoon, Poker Flat, Nervous i Desolat. Interesantno je da će se Buttrich beogradskoj publici, između ostalog, predstaviti i najnovijim albumom Collaborator 005, koji je izbacio pre nešto više od samo mesec dana.

 

Ljubitelji deep i tech housea, oduševiće se dolaskom drugog člana kolektiva, Matthiasa Tanzmanna. Poreklom iz Lajpciga, ovaj DJ, producent i vlasnik labela Moon Harbour, poznat po energičnim nastupima, a u klubu Circoloco na Ibici koji beleže tradiciju dugu već deset godina. Njegov tech house groove jako je specifičan i publici primamljiv sudeći po tome da je podijum uvek pun i da se na njegovim žurkama uvek đuska do ranih jutarnjih časova.

 

Treći član ovog interesantnog DJ tria je Italijan Davide Squillace. Squillacea definišu zvuci u rasponu od technoa i dancea preko indiea do instrumentalnih i downtempo bitova. Njegova izdanja našla su se pod etiketama This and That, Hideout, Ovum, Sci+Tec i Desolat. Uveliko se šuška da Better Lost Then Stupid provode mnogo sati u studiju vredno radeći na svom novom albumu, na veliku radost njihove publike koja to jednostavno ne može da dočekamo!Pored njih na LET'S MIX IT! festivalu nastupaće i Cabanne, Cid Inc, Francesca Lombardo, Henry Saiz (live), iO (Mulen), Isolee, Janeret, Johannes Brecht, maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonja Moonear i Varhat.


LET'S MIX IT! je nova jedinstvena platforma zasnovana na ideji objedinjavanja različitih događaja muzičke tematike pod jednim brendom. To je svestrani prokret kojim želimo da ujedinimo sve aspekte urbane kulture na jednom mestu. Publici ćemo se prvo predstaviti žurkom u Magacin Depou 15. februara kada ćemo ugostiti popularni francuski trio Apollonia koji prvi put dolazi u Beograd! Odmah zatim 23. februara počinje LET'S MIX IT! trodnevni festival gde ćete uživati u žurkama na više stejdževa i nekoliko različitih lokacija. 


Karte za LET'S MIX IT! festival možete kupiti u kompletu sa Apollonia predparitjem (15./23./24./25. februar) na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po promotivnoj ceni od 1990 dinara odnosno 2990 za VIP. 


Karte: http://bit.ly/BLENDERkompletMIX
http://bit.ly/BLENDERkompletMIX

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :