BETTER CALL SAUL: Serija sa najvećom gledanošću premijere u SAD stiže i u Srbiju!

Datum objave:18.02.2015

Pročitano:3569 puta

AMC u centralnoj i istočnoj Evropi je danas najavio premijeru svoje nove dramske serije „Better Call Saul“ u istom mesecu kada počinje i prikazivanje u Americi. Priča koja prethodi nagrađivanoj seriji „Breaking Bad“, biće premijerno prikazana u četvrtak 26. februara u 22h u Srbiji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Serija će potom nastaviti da se emituje, svakog četvrtka u 22h na AMC kanalu.
 

BETTER CALL SAUL: Serija sa najvećom gledanošću premijere u SAD stiže i u Srbiju!

 

Od kreatora serije „Breaking Bad“ Vinsa Giligena i scenariste Pitera Goulda, serija „Better Call Saul“ se fokusira na evoluciju popularnog lika iz serije „Breaking Bad“ Sola Gudmana, koga tumači Bob Odenkirk, pre nego što je postao advokat Voltera Vajta. Izvršni producenti su Giligan, Gould, Mark Džonson („Breaking Bad“, Diner, Rain Man) i Melisa Bernštajn („Breaking Bad“, „Rectify“, „Halt and Catch Fire“) uz nekadašnje članove ekipe serije „Breaking Bad“ Tomasa Šnauca i Stjuarta A. Lajonsa kao ko-izvršne producente za Sony Pictures Television.

Odenkirku će se pridružiti stalni likovi serije Džonatan Benks („Breaking Bad“, Wiseguy) u ulozi Marka Ermantrauta, Majkl MekKin (This is Spinal Tap) kao Čak MekGil, Ria Sihorn („Franklin&Bash“, „House of Lies“) kao Kim Veksler, Patrik Fabian („Big Love“, „Grey’s Anatomy“) kao Hauard Hemlin i Majkl Mando („Orphan Black“, „The Killing“) kao Načo Varga – ovi likovi će predstavljati kako legalne tako i ilegalne strane zakona.

Radnja serije „Better Call Saul” se dešava šest godina pre nego što će Sol Gudman upoznati Voltera Vajta. Kada ga prvi put sretnemo, čovek koji će postati Sol Gudman se zove Džimi MekGil, „sitni advokat“ u potrazi za svojom sudbinom, koji sklapa kraj sa krajem baveći se mutnim poslovima. Radeći uz, a često i protiv, Džimija, tu je i „majstor“ Majk Ermantraut, miljenik publike, prvi put predstavljen u seriji „Breaking Bad“. Serija će pratiti Džimijev preobražaj u čoveka koji otelovljuje kršenje zakona u „krivičnoj advokaturi“.

_________________________________________________________________________
* „Better Call Saul“ je serija čija premijera beleži najveću gledanost u istoriji kablovske televizije sa 4.4 miliona odraslih gledalaca uzrasta 18-49 godina i 4 miliona odraslih uzrasta 25-54 godine. Izvor: Nielsen Media Research fast nationals (SAD rejting).

AMC Networks International

 

AMC Networks International – Centralna Evropa, operativna jedinica AMC Networks International, je vodeća međunarodna kompanija u oblasti emitovanja i distribucije tematskih televizijskih kanala sa fokusom na centralno-evropsko i istočno-evropsko tržište. Trenutno AMCNI za Centralnu Evropu nudi 13 televizijskih brendova u 4 žanra – Sportske kanale: Sport1, Sport2, SportM; kanale za decu: Minimax i Megamax; informacione kanale: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filmske kanale: AMC, Film Mánia, Film Café i Film+. Kanali su prilagođeni lokalnoj publici, lokalnom jeziku i tržištu, a dostupni su na brojnim platformama uključujući HD, video na zahtev i mobilne uređaje.

AMC Networks International, globalna divizija AMC Networks, prikazuje zabavne i cenjene programe koji stižu do gledalaca u više od 140 zemalja i teritorija uključujući Afriku, Aziju, Evropu i Latinsku Ameriku. AMCNI se sastoji od globalnih brendova, Sundance kanala i AMC kanala, ako i popularnih lokalno prepoznatljivih kanala raznih programskih žanrova. Za više informacija posetite: www.amcnetworks.com/amcni


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :