Klub Barutana Beograd

Besplatan koncert Nipplepeople u O.U.R. Baru

Datum objave:01.04.2016

Pročitano:4475 puta

Datum održavanja: 02.04.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: O.U.R. Bar, Beograd

Članovi benda Nipplepeople snimili su simpatičnu video poruku kojom pozivaju sve fanove da dođu na besplatan koncert u O.U.R. Bar-u ove subote! Misteriozni dvojac osmislio je pozivnu pesmicu, a u videu koji možete videti OVDE pojavili su se noseći prepoznatljive maske sa kojima će ih i Beograđani gledati ove subote u O.U.R.-u.

 

Nipplepeople


Bend Nipplepeople jedna je od najzanimljivih pojava na regionalnoj muzičkoj sceni u protekloj deceniji. Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Dolaze nam iz susedne Hrvatske, a publici su poznati po hitovima poput “Sutra”, “Broj” i “Tebi” koje će Beograđani ponovo imati priliku da čuju uživo ove subote. Iako su bili gosti naše prestonice više puta - Nipplepeople će 2. aprila po prvi put nastupiti u renoviranom O.U.R. Baru, a jedinstven ambijent ovog mesta učiniće svirku nezaboravnom. Vrata O.U.R.-a otvoriće se već od 20:30, koncert je besplatan, a u ulozi domaće podrške naći će se rezident kluba Uroš Milovanović.


Subota u O.U.R.-u će u narednoj sezoni biti u znaku lajv nastupa, a besplatni koncert sastava Nipplepeople biće samo uvod u serijal odličnih gigova! U O.U.R ovog leta stiže Nouvelle Vague, napoznatiji cover bend na svetu, kao i Koop, magični jazz sastav iz Švedske – a koncerti će biti održani na posebnoj letnjoj pozornici na otvorenom, gde su se do sada dešavale tradiocionalne “O.U.R. Block Party” večeri. Ovaj koncept pod nazivom “O.U.R. leto na Tašu” doneće još mnoga iznenađenja ovog leta.

 

Ne zaboravite - osveženi muzički program renoviranog O.U.R. Bara sa radom počinje večeras, 1. Aprila u 20:30, kada će gostima biti predstavljen novi letnji koncept u okviru kog će petkom nastupati poznati domaci DJ-evi u pratnji instrumentalista na perkusijama i saksofonu. Prvog dana aprila posetioci O.U.R.-a moći će da uživaju u setu DJ Zorbe, koga će na perkusijama pratiti čuveni N.I.K.O., kao i Sale Sax na saksofonu. Veče će kompletirati rezidenti Uroš Milovanović, Goran Starčević i Miloš Starčević.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :