Barutana klub Beograd

Besplatan koncert grupe BITIPATIBI na Miksalištu

Datum objave:11.08.2015

Pročitano:5502 puta

Datum održavanja: 14.08.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Miksalište, Beograd

U petak, 14. avgusta, sa početkom u 21h, na Miksalištu (Mostarska 5, Savamala) nastupiće Bitipatibi i WoO.

Za BITIPATIBI, bend čudne istorije i biografije, priča se da je jedan od najtalentovanijih alternativnih sastava u regionu. Čudni, jer su odmah po objavljivanju debi albuma ,,Lešnici divlji" napravili ,,kreativnu pauzu"... Još čudniji jer su tek dve godine nakon izlaska izdanja ,,Lešnici divlji" koje je važilo za jedno od najperspektivnijih te 2013. godine, zapravo krenuli u njegovu koncertnu promociju!

 

Besplatan koncert grupe BITIPATIBI na Miksalištu | Beograd 2015

Energija koja se doživljava na njihovim retkim nastupima uživo je neprepričiva. Emocije koje izazivaju njihove pesme osete se svaki put iznova... i drugačije...

Kako kaže Balkanrock: ,,Lešnici divlji” je album koji će vam sa svakim sledećim preslušavanjem otkriti poneki kutak koji niste opazili do tad, kako samo albumi vrhunskih zanatlija to umeju. A vreme će tek pokazati koliko Bitipatibi spadaju u tu kategoriju."

 

BITIPATIBI | Foto Romana Slačala

BITIPATIBI | Foto Romana Slačala

Miksalište požuruje to vreme i u okviru Savamalskog kulturnog leta organizuje BESPLATAN koncert grupe Bitipatibi u Mostarskoj 5!

Vidimo se u petak, 14. avgusta, da se zajedno uverimo zašto su Bitipatibi stekli puno poštovanje ljubitelja alternativnog zvuka širom regiona!

U nastup grupe Bitipatibi publiku će uvesti eksperimentalni beogradski muzičar WoO.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :