Barutana klub Beograd

BERLINSKI ANDREGRAUND: Len Faki donosi Berghain u Barutanu!

Datum objave:15.06.2015

Pročitano:5773 puta

Datum održavanja: 19.06.2015

By:Dušan Milićević

Lokacija: Barutana, Beograd

Len Faki, jedna od ikona berlinske i globalne tehno scene, u petak (19.06) po prvi put dolazi u prestonicu Srbije kao specijlani gost povodom rođendana domaćeg DJ-a Speedy-ja. Faki je oduševljen što će napokon upoznati beogradsku publiku, pa je za premijeru pred našim klaberima obećao nekoliko novih traka, ali i da će na jedno veče atmosferu čuvenog Berghaina preseliti u Barutanu!

 

BERLINSKI ANDREGRAUND: Len Faki donosi Berghain u Barutanu! | Barutana | 2015

Ono što redovno pokazuje po najvećim svetskim festivalima (Awakenings, Tomorrowland, Miami, Timewarp) ovaj prekaljeni tehno majstor i rezident čuvenog berlinskog kluba Berghain, koji praktično važi za nezvaničnu prestonicu andergraund zvuka, u petak će pokazati i u beogradskoj Barutani. Kako kaže, veoma je srećan što posle toliko vremena ima priliku da prvi put dođe u prestonicu Srbije , posebno zbog toga što je čuo jako lepe stvari o beogradskoj publici.


- Od više kolega sam čuo da vaša publika uvek napravi sjajnu atmosferu i da je jedna od najfrenetičnijih i muzički najobrazovanijih pred kojima su imali prilike da nastupaju. Nadam se da će isto tako reagovati i na moj, malo tvrđi tehno zvuk, a ja ću dati sve od sebe da uzvratim istom merom. Takođe, rekli su mi da je Baruatana kultni klub kod vas, što daju još jednu posebnu notu ovom gigu. Tako da, očekujte pravo berlinsko andergrund tehno prženje u petak - poručuje Faki.

 

BERLINSKI ANDREGRAUND: Len Faki donosi Berghain u Barutanu! | Barutana | 2015

 

Faki samo dva dana posle žurke izbacuje novu ploču za Ostgut ton, label čuvenog kluba Berghain. Ono što je posebno važno istinskim tehno zaljubljenicima, je da će ono će biti na vinilu. A kako je povod njegovog dolaska Speedy-jev rođendan, onda je, kako kaže, bio red i da donese poklon.


- Kockice su se tako potrefile da mi je ovo prvi gig u Beogradu, ali i da dolazim na rođendan jednog od najtalentovanijih tehno DJ-eva u ovom delu Evrope. Zato sam odlučio da neke nove trake, koje će izaći na ploči nekoliko dana posle žurke, zavrtim baš u petak u Barutani - najavljuje Faki, inače vlasnik labela Figure, jedne od etiketa koja su praktično probile berlinski zvuk u svetu.

 


Uz Len Fakija će u petak (19.06) u Barutani nastupiti i slavljenik, DJ Speedy, koji će svojim setom zatvoriti žurku, dok će warm-up raditi beogradska tehno dama Kristina Lalić. Takođe, od danas važi nova cena karte za žurku i iznosi 1.190 dinara. Ulaznice će na ulazu u Barutanu u petak koštati 1.500 dinara, a kapacitet kluba će za ovu priliku biti ograničen. Karte se mogu kupiti u DD tickets shop-u Strahinjića Bana 22, svim Win win radnjama širom zemlje, kao online putem DD ticketsa.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :