Beogradsko zagrevanje za Dimensions na brodu 20/44

Datum objave:04.05.2017

Pročitano:3509 puta

Datum održavanja: 06.05.2017

Lokacija: Brod 20/44

Beograd će se zagrevati za Dimensions festival 6. maja u klubu 20/44 uz Interstalar Funk i domaću podršlu Vitanova uz organizaciju Beyond House ekipe.

 

Beogradsko zagrevanje za Dimensions festival


Na beogradskom launch partiju Beyond House ekipa će ugostiti sada već svima dobro poznatog Interstellar Funka koji će ujedno biti i jedan od izvođača na ovogodišnjem festivalu Dimensions. Mladi holandski producent i DJ je proteklih godina pored brojnih nastupa po klubovima i festivalima Europe nastavio usavršavati svoje produkcijske skilove te je nedavno imao dosta zapaženih izdanja kao što su Electric Park Square za matični Rush Hour, Caves Of Steel za Berques Heroique, ali je i pokrenuo i dva nova projekta, Private Eyes pod kojim izdaje Mirror Image Ep za Safe Trip etiketu, a u kolaboraciji sa Robert Bergmanom pod imenom Faster Action upisuje se na sada već čuveni njujorški L.I.E.S. Na brodu će vam se predstaviti petosatnim setom!

Vitanov - Ponos BH-a, svojim DJ setovima spaja mračniju, industrial stranu techno zvuka sa minimal wave vokalima i eksperimentalnom elektronikom. Tokom proteklih godina dijelio je gramofone sa velikim imenima Techno, House, Electro, Acid scene kao što su JTC, Levon Vincent, Hieroglyphic Being, Mick Wills, TLR, Scott Fraser, Hellena Hauff, Svengalisghosts, Hugo Capablanca, Lucretio, Philipp Gorbachev i dr.

Beyond House je muzički kolektiv i party serijal iz Beograda koji je poslednjih 5 godina činio muzičku scenu Beograda značajno interesantnijom dovodećivlazbenike kao što su Antal, Sacha Mambo, Space Dimensions Controler, Intergalactic Gary, Aurora Halal, Levon Vincent, Tama Sumo, Bu$$, Richard Zepezauer i mnogi drugi.

Dimensions festival ove godine doživljava svoje 6. izdanje, a kao i svake do sad uspjeva nas obradovati svojim neprikosnovenim izborom izvođača.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :