Barutana klub Beograd

BEOGRADSKI NOĆNI MARKET – PONOVO SA VAMA NA KALENIĆ PIJACI

Datum objave:18.06.2020

Pročitano:1559 puta

Datum održavanja: 19.06.2020

Lokacija: Beograd

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ vas pozivaju na drugi ovogodišnji Beogradski noćni market koji će biti održan u petak, 19. juna od 18 do 24 časa na pijaci Kalenić, pod sloganom „Show must go on“.

 Na Kalenić pijaci u srcu Vračara, jednom od simbola Beograda, vas očekuje veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.
Na ovom Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da se prisete poznatih ali i da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market, pod sloganom „Show must go on“ će biti pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi uz di džeja Ajrona.

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ već četvrtu godinu za redom organizuju „Beogradski noćni market“, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, i do sada primio oko pola miliona posetilaca.


DOĐITE DA U HRANI, MUZICI I DOBROJ ATMOSFERI PONOVO UŽIVAMO ZAJEDNO!

ULAZ JE SLOBODAN


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :