Beogradski dvojac Ti je svoje poštovaoce u novo godišnje doba uveo novim albumom!

Datum objave:21.03.2014

Pročitano:3282 puta

Datum održavanja: 11.04.2014

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Sa prvim danom proleća stiglo je njihovo dugoočekivano digitalno izdanje ,,Vidimo se!". Čini ga devet sanjivih i toplih pesama koje svakim taktom slušaocu ulivaju pozitivnu energiju, stvaraju prijatnu, skoro hipnotičku atmosferu. Kao i prethodno izdanje, novi album obiluje zaraznim melodijama gitare Ilije Dunija, prijatnim bas deonicama na sintu, jednostavnim tekstovima i ritmovima koje Trajče Nikolovski ,,diktira" elektronskim bubnjem.

 

 

Novo izdanje grupe Ti, album ,,Vidimo se!", dostupan je za besplatan download na bandcamp strani benda.

 

Grupa Ti je tokom prošle godine osvojila srca ljubitelja domaćeg zvuka, spremnih na upoznavanje novih dimenzija u koje nas uvode Ilija i Trajče, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza 2012. godine. Za samo godinu dana, odsvirali su više od 30 koncerata i očarali su publiku širom regiona, o čemu najbolje govore komentari njihovih nastupa:

- ,,Kao da je Rodžer Megvin iz The Byrds, pošto je odsvirao "Eight Miles High" zabeleženu na albumu "Untitled", doputovao kroz prostor i vreme sa sve svojom Rickenbacker gitarom", Žikica Simić;

- ,,Ovaj energični duo je pokazao da dvojica odličnih muzičara mogu da zrače kao i ceo bend", Helly Cherry magazin;

- ,,Ilija pjeva i svira gitaru u transu, dok je Trajčeta prava uživancija gledati kako gušta dok svira sa razvučenim osmjehom od uha do uha" Terapija.net .

Grupa Ti će album ,,Vidimo se" koncertno promovisati u Domu omladine Beograda u petak, 11. aprila 2014. godine.  Ulaznice će biti dostupne od 25. marta na svim Eventim prodajnim mestima, kao i na blagajni DOB-a.

 

Pretprodajna cena iznosi 300 dinara, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 500 dinara.

 


Ti - Vidimo se!
1. Smejem se
2. Sudbina
3. Samokontrola
4. Ke izgoram
5. Naša drama
6. To su samo reči
7. Kocka je bačena
8. Ona i ja
9. Bez razloga


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :