Barutana klub Beograd

"Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija" te poziva na događaj sezone: BUKA! SADA!

Datum objave:14.03.2018

Pročitano:2329 puta

Datum održavanja: 14.04.2018

Lokacija: Beograd

Subota, 14. april, zgrada bivšeg "Kluza" (Masarikova 5 u potkrovlju)

Uprkos zapostavljenosti od strane medija alternativna rok scena u Srbiji na vrhuncu je kreativnosti i produktivnosti na radost publike koja intezivno pronalazi načina da je podrži. Obzirom da mediji ne prate ovu scenu osim prilikom nekih festivalskih okupljanja, kao i činjenice da će zajednički istup neosporno privući veću pažnju javnosti, odlučili smo da okupimo neka od najeminentnijih imena domaće alternativne scene koji će - u jednoj noći, umesto u standardnom formatu benda, nastupiti u ulozi disk džokeja.

 


U višegodišnjem naletu kulturne dekadencije, urbana kultura u Beogradu i Srbiji trpi ozbiljne posledice zanemarivanja određenih gradskih vrednosti.

BUKA! SADA! je nastala upravo s ciljem da promoviše te vrednosti i muziku čije je postojanje ostavilo neizbrisiv trag u istoriji rokenrola čitavog regiona.

BUKA! SADA! je svojevrsno putovanje upravo kroz esenciju rokenrola i svega što on predstavlja, kao i različitih muzičkih uticaja koji su formirali sve ove izvođače.

BUKA! SADA! je okupila lideri kultnih sastava koji će se svojim muzičkim izborom, u ulozi disk džokeja (na dve bine), predstaviti publici.

 

Za gramofonima BUKE! smenjivaće se: Cane (Partibrejkers, Škrtice), DJ Njegova Ekselencija Crni Zub (Disciplin A Kitschme), Gile (Električni orgazam),Vikler (Bad Copy), Vuča (Darkwood Dub. Minilinija), Vukašin (irieFM), Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn), Vasil Hadžimanov, Oliver Mektarijević (Kanda, Kodža i Nebojša) i Rambo Amadeus. 

Karte će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima od ponedeljka 26.februara:

Promotivni kontigent 200 ulaznica po ceni od 1.000 RSD

Regularna cena ulaznice 1.200 RSD do nedelje 8.aprila

Od ponedeljka 9.aprila 1.500 RSD

Cena ulaznice na vratima 1.800 RSD

 

https://www.facebook.com/events/223039708442004/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :