Beogradska grupa Vrooom predstavlja novi autorski koncept „Erotizam“

Datum objave:12.06.2018

Pročitano:3294 puta

Datum održavanja: 15.06.2018

Lokacija: Beograd

Beogradska grupa Vrooom u petak 15. juna predstaviće svoj novi autorski koncept "Erotizam" u Drugstore Garden-u. Program počinje u 21:30.


"Erotizam" grupe Vrooom je koncert uz video, koji sinhrono prati ritam kompozicija, a tekstovi svih muzickih numera imaju za temu fenomene vezane za erotizam u 21. veku.

 

Erotizam, Vroom


Tema kojom se "Erotizam" bavi je paradoks: kultura konzumerizma, pop kultura i mas-mediji preplavljeni su seksualnošću, a, u isto vreme, erotizam je još uvek tabu, godinama nakon seksualnih revolucija.


Iako nastup sadrži i teatarske elemente, dinamika performansa gradi se muzički, radije nego dramaturški ili tekstualno, jer tako funkcioniše i seksualnost sama: ona je više emotivna nego racionalna i svaki pokušaj da je racionalizujemo zasniva se na raščinjavanju upravo onoga zbog čega je uzbudljiva.


Vrooom je višestruko nagrađivana beogradska grupa. Nakon preko 100 nastupa uz 24 nagrade u muzickim predstavama "Dogvil" i "Jami distrikt", grupa Vrooom ponovo izvodi koncert, pevajući o najjavnijoj tabu temi u istoriji čovecanstva, EROTIZMU.
Ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti na licu mesta, a iznose 600 dinara.


Program za treći vikend juna:
Petak, 15. jun: Vrooom, konceptualni koncert Erotizam
Petak, 15. jun: Insolence at Garden of Drugstore
Subota, 16. jun: Granična lepota / Borderline Beauty
Subota, 16. jun: OFF Program • Garden of Drugstore


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :