Bendovi Mr.Rabbit i Buč Kesidi rokaju u klubu Rokanje

Datum objave:11.12.2016

Pročitano:4881 puta

Datum održavanja: 15.12.2016

By:Aleksandar Danilović

Lokacija: Klub Rokanje

Klub Rokanje i izdavačka kuća Lampshade Media predstavljaju u četvrtak, 15. decembra novo klupsko veče "Rokanje uživo" u okviru kojeg će biti održan koncert bendova Buč Kesidi i Mr.Rabbit.

 

Buč Kesidi

Buč Kesidi je mladi levoruki pancevački rokenrol trio nastao 2012. godine. Bend 2015. godine potpisuje ugovor za izdavačku kuću Lampshade media i izbacuje mini EP pod nazivom "Španska serija" koji je zapravo uvertira u debi album "Posesivno-osuplsivni hospul". Bend je do sad svirao sa Jarbolima, Stuttgart Online-om, Artan Lilijem, kao i na mnogim festivalima - Exit, Arsenal Fest, Berlin Music Fest München i drugima. Poznat je po hitovima Jaa (imam plaan), Pola pet, Stani!! Stani!!! koji su obarali rekorde na nepostojećim top listama. Ovaj bombastični sastav čine Luka Racić, Zoran Zarubica i Alen Duš.
 

Mr.Rabbit

 

Mr.Rabbit je alternative hip-hop/fusion koji je nastao krajem 2013. godine u Valjevu. Album prvenac objavljuju u julu 2014. godine pod etiketom beogradske izdavačke kuće Lampshade Media. U martu 2015. godine objavljuju novi singl i spot pod imenom "Magla", a drugi studijski album pod nazivom "Postmoderna Komedija" izlazi sredinom oktobra 2016. godine. Prvi put su se predstavili beogradskoj publici u okviru Vračar Rocks Festivala, zajedno sa bendovima Iskaz i Deca Apokalipse. Nakon toga su svirali u okviru koncerata na Zidiću koje organizuje Dom Omladine Beograda, te na festivalima u Vrnjačkoj Banji, Valjevu... Takođe, bili su deo i nekoliko live session-a, uključujući one u ATTIC studiju i na Radio Beogradu. Krajem novembra, prvi singl sa novog albuma, spot za pesmu "Manifest", doživeo je svoju MTV premijeru. Interesantna šetnja kroz žanrove je ono što ovaj bend čini jedinstvenim.

U klubu Rokanje, u Cetinjskoj 15, oba benda će promovisati svoje nove albume. Ulaz je besplatan, a koncert počinje od 20:30 časova.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :