Bend Sunshine posle sedam godina objavio novi spot

Datum objave:28.01.2020

Pročitano:1312 puta

Lokacija: Beograd

Beogradski hip–hop metal sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, vraća se ponovo na scenu fenomenalnim singlom "Da li sam". Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020.godine. Spot ovoga puta potpisuje Vuk Protić, a styling "Koncept 45".

Video radovi Ivana Šijaka koji su pratili muziku benda Sunshine su se tokom devedesetih godina ubrajali u najbolje spotove domaće scene. Ekranizacije pesama "Iza horizonta" i "Misli mene gone" pamtiće mnoge generacije, s sada takav vid saradnje Sunshine nastavlja u istom ritmu sa veoma talentovanim Vukom Protićem koji tokom proteklih par godina potpisuje veliki broj domaćih muzičkih video ostvarenja.

"Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pesama izražavam Daliboru Miniću kao beat makeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pesama. I naravno celom Sunshine Crew-u, koji svojim uticajem prebacuju celu sliku Sunshine u Crossover band!! Ovog leta nas očekuje mnogo muzičkih festivala, za koje se ozbiljno pripremamo uz rad na realizaciji novih pesama."

izjavio je frontmen benda Bane Bojović

Na početku svoje karijere Sunshine je bio andergraund bend koji je govorio jezikom izgubljene generacije, a na njihove koncerte dolazile su stotine i stotine ljudi. Na njihovim koncertima nije moglo da se kreće, nije moglo da se diše. Rasprodate Hale sportova i 14. februar se pamti kao Sushine praznik. Atmosfera na njihovim koncertima za Dan zaljubljenih je neponovljiva. Niko nije mogao da ospori tu energiju. Danas, posle duge pauze, oni nastavljaju hrabro i biće zanimljivo otkriti kako jedan od najznačajnihih srpskih bendova zvuči u 2020. godini. 

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :