Barutana klub Beograd

Bend RITAM NEREDA priprema spektakl 18. novembra

Datum objave:15.11.2017

Pročitano:3227 puta

Datum održavanja: 18.11.2017

Lokacija: The Quarter, Novi Sad

Verovatno ste već iz svih izvora čuli da će RITAM NEREDA proslaviti svoj 30. rođendan u novosadskom klubu The Quarter 18. novembra.

Ono na šta je Ritam Nereda navikao svoju publiku jeste vrhunska produkcija koncerta, za koju će i ovaj put biti zadužen Studio Berar koji će ponovo klub Quarter pretvoriti u pravi koncertni prostor, kakav niste navikli da vidite u Novom Sadu.

 

Ritam Nereda

Foto: Marko Ristić

Na bini će im se pridružiti bendovi PUTRID BLOOD, GOMILA NESKLADA i PROLEĆE, a kako saznajemo, tokom nastupa benda RITAM NEREDA možete očekivati i specijalnog gosta.


Bend Putrid Blood iza sebe ima mnogo nastupa i album "Absolute Profit" koji je pokupio sve pozitivne kritike, a uskoro ćete moći da čujete i nove numere jer je bend već najavio singlove koji će uslediti pred izdavanje drugog studijskog albuma.

Sastav GOMILA NESKLADA iz Nikšića će se po prvi put predstaviti novosadskoj pubici koja će imati prilike da vidi jedan vrlo moderan metal bend. Gomila Nesklada će u naredno periodu predstaviti svoj prvenac putem izdavačke kuće Nocturne Media.

Nakon male stagnacije, novosadski punk sastav PROLEĆE se vraća na binu ekskluzivnim nastupom kao specijalni gosti bendu Ritam Nereda. Fekiju i ekipi se na bas gitari pridružio Smuk iz benda Zbogom Brus Li i u tom sastavu bend će nastaviti da radi i posle ovog koncerta.

Ulaznice koje su puštene u predprodaju možete kupiti u Shamrock Baru u Novom Sadu, u Mungos Shopu, kao i u sistemu Gigsxtixa po ceni od 800 dinara. Koliko saznajemo, ulaznica je ostalo jako malo tako da vam toplo savetujemo da svoju nabavite na vreme. Ukoliko ostane ulaznica, na dan koncerta će stajati 1200 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :