Bend New Prayer slavi prvi rođendan u klubu Sioux uz podršku benda Steel!

Datum objave:05.11.2015

Pročitano:3920 puta

Datum održavanja: 08.11.2015

Lokacija: Klub Sioux, Beograd

New Prayer je mladi rok sastav iz Beograda nastao 8.novembra 2014. godine. Ideja o pravcu nastala je mešanjem svega sto slušaju članovi benda. Ceo bend se sastao 8 novembra u prostorijama Bigza , nakon par proba bend je već počeo sa autorskim radom i zavrsio svoje prve dve pesme. Prvi nastup bio je u okviru humanitarne akcije u TC “Stadion” na Voždovcu. Nakon toga bend je radio punom parom. Sledili su nastupi po beogradskim klubovima, a prvi samostalan nastup bend je imao 31.maja 2015. u beogradskom klubu Danguba.

 

Bend New Prayer slavi prvi rođendan u klubu Sioux uz podršku benda Steel!


U prvobitnom sastavu bili su Marko Marić(Tekstopisac, kompozitor, takođe I ritam gitara I vokal), Sanja Rajić (solo gitara), Nikola Mirosavić(bas gitara) I Jovan Kovačević(Bubnjevi). Danas je na mestoJovana za bubnjevima Petar Stanković. Bend je trenutno u procesu snimanja svog prvog EP-a koji će nositi naziv “What a Life” . U okviru tog EP-a bend je 12.10.2015. izbacio svoj prvi singl “It’s just rock’n’roll” sa lyric videom.

 

 

Kao uzore benda koji imaju uticaj na njihov rad bend je izdvojio Oasis, New Order, Arctic Monkeys,Nickelback, The Beatles, Guns ‘n’ Roses, Nirvana…

Steel je Hard Rock bend iz Beograda.

 

Clanovi benda:
Rajko Bosiocic - gitare
Branislav Lazić - vokal
Petar Djukic - bass
Nikola Plavsic - klavijature
Sasa Omerovic – bubanj

Fb event: https://www.facebook.com/events/164670920546422/

 

Svirka pocinje u 21:30 a ulaznica je 150 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :