Bend NAKED predstavio novi spot: Za starog prijatelja

Datum objave:26.03.2016

Pročitano:4999 puta

By:Lampshade Media

Beogradski sastav Naked koji stvara fuziju globalnih ritmova sa balkanskom muzičkom tradicijom i free jazzom, snimio je nov spot za pesmu „Za starog prijatelja“ koja se nalazi na njihovom poslednjem albumu, Nakedonia.

 

Bend NAKED predstavio novi spot: Za starog prijatelja

 

Pesma govori o beskrajnim mogućnostima gledanja na svet oko nas, različitim perspektivama, različitim emocijama a nosi i snažnu posvetu svim prijateljima koji nisu više sa nama.

 

Pogledaj spot - Naked – Za starog prijatelja

 


Video je rezultat fenomenalne saradnje sa očaravajućom Zoranom Kostić Obradović koja glumi u spotu i fotografom Mišom Obradovićem koji je i režirao ovaj video. Na listi ljudi koji su nesebično pomogli i učestvovali u realizaciji ovog videa/filma su: Stevan Marić – montaža, Ivan Mileusnić - koreografija, Jovana Božović - kostimi, Dragan Vurdelja – šminka, itd. Naked je u neprekidnoj potrazi za novim predelima, inspiracijama, gradovima i ljudima pa tako ih i ove godine očekuje veliki broj koncerata: Jazz in the park, Rumunija; Dunav fest-Ulm; St. Petersburg Fest, Rusija; Berlin Summer fest; Babel Sound Festival, Mađarska; Kopenhagen World music Fest, Danska i dr. Takođe, u januaru 2017. bend je pozvan na turneju po Južnoj Americi: Čile, Kolumbija i Argentina.


Mešavina folklornog nasleđa i slobodne improvizacije vodi bend na putovanje i potragu za vlastitim muzičkim identitetom. Grupa Naked je do sada objavila tri albuma, ostvarujući zavidan uspeh na brojnim pozornicama u zemlji i inostranstvu. U novoj, svedenijoj formaciji kvarteta, nastupaju od 2014. godine. Svoj treći album „Nakedonia“ izdali su prošle godine za Lampshade media, na kome se kao gost pojavljuje izraelski multiinstrumentalista Amir Gwirtzman.

 

Više informacija na: www.lampshademedia.rs
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :