BEND HERZ: Muzika sa puno ritma i dobrog gruva!

Datum objave:29.03.2016

Pročitano:6066 puta

By:Lampshade Media

Herz je novi bend na domaćoj muzičkoj sceni. Iza ovog imena stoji Aleksandar Šišić, basista sa velikim iskustvom, koga znamo po radu sa brojnim bendovima - Autopark, Lula Mae, Ventolin, Kristali, Gimp (UK).

 

Bend Herz


Ovih dana Herz razigranim spotom promovišu svoj singl "Running" kao prvu pesmu sa budućeg EP-a za koji su snimljene četiri pesme u beogradskom studiju Strip. Muzički producent je Saša Janković (Cure, Paul Weller, Darkwood Dub, Eyesburn...), a kao gosti u ovoj pesmi pojavljuju se Jovan Šatrić - bubnjevi, Milan Prokop - klavijature, kao i prateći vokali – Nia Nedeljković, Milica Mitić, Đurđa Stanković, Ivana Smolović. Spot je režirao Siniša Grahovac.


Pogledajte spot "Running"

 

 

Pesmu preslušati: http://www.deezer.com/album/12704354

Objašnjavajući ideju i naziv za Herz, on kaže da to zapravo predstavlja pitanje koje svako sebi često postavlja: "Imaš li hrabrosti ('herca') da ne propustiš svoj život, da se odupreš ludilu i kontra ritmu svakodnevnice i da popraviš neke stvari u životu oko sebe i ostvariš deo svojih snova?“


Muzika Herza je puna dobrog ritma i groova, na bubanj-bas osnovi, koja pokreće na slobodnu formu igranja, pevanja, skakanja, slobode duha i pokreta, ne birajući vreme ni mesto i popunjena dobrim i toplim emocijama tekstova. Aleksandar Šišić je pre dve i po godine odlučio da okupi par prijatelja i da neke ideje koje je skupljao u poslednje vreme realizuje kao sopstveni projekat. Od samog početka tu su Dušan Šijak - gitara, Daniel Jovanović (Lula Mae) - klavijature, Dejan Utvar (Hornsman Coyote, Del Arno Bend, Partibrejekrs) - bubnjevi.


www.lampshademedia.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :