Ben Long 9. februara u klubu Drugstore

Datum objave:06.02.2018

Pročitano:1691 puta

Datum održavanja: 09.02.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Organizacija SpectraDot iz Abu Dabija stiže u Beograd 9. februara.


Na velikoj tehno žurci u SpectraDot režiji nastupiće čak 7 di-džejeva, a gost večeri biće Belgijanac Ben Long. Osim njega, u glavnoj sobi Drugstore-a slušaćemo 2 di-džeja iz Abu Dabija i rezidente organizacije SpectraDot - Parallel Mono-a i Andrew Gilpin-a, a lokalna podrška biće Concrete Djz, Sugar Lobby i TKNO. Žurka u Beogradu započeće niz gostovanja SpectraDot organizacije širom sveta, a u skorije vreme u planu su, osim Abu Dabija, i žurke u Holandiji i Irskoj.

 

Ben Long, Drugstore 2018.


Ben Long na sceni je duže od dve decenije, a poznat je kao vanserijski producent i član Space DJz. Ben Long i Jamie Bissmire oformili su Space DJz 1995. godine prvim muzičkim izdanjem On Manoeuvres, čiji je hajlajt elektro traka Celestial Funk.
Tokom narednih 20 godina izdali su više od 60 EP izdanja, 2 albuma, 3 kompilacije i preko 40 remiksa na etiketama kao što su Novamute, Soma, BEK Audio, PercTrax, Kombination Research, Driving Force, Beardman, Phobiq, Sinewave...


Ben je kao deo Space DJz proputovao svet, sa čak 9 turneja širom Australije i Azije, Južne Amerike, SAD-a, Rusije, Japana, Novog Zelanda i brojnih drugih rejvova i festivala širom Evrope.


Ulaznice za ovaj događaj prodavaće se uskoro putem mreže Eventim Serbia.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :