Belgrade Vandalism kreće u drugu sezonu

Datum objave:24.10.2016

Pročitano:5097 puta

Datum održavanja: 27.10.2016

By:Stefan Trikić

Lokacija: DOT

Već svima dobro poznat brend, VANDALISM će u četvrtak 27. oktobra zvanično otvoriti svoju drugu sezonu u beogradskom klubu DOT (Francuska 6).

 

Belgrade Vandalism

 

Povodom velikog otvaranja novog serijala EDM žurki sa akcentom na Progressive House, Future House, Trap, koje su ostavile dubok trag u srcima ljubitelja festivalske muzike, Vandalism tim je spremio mnoštvo iznenađenja. Pored fenomenalnog line upa koji čine čak četiri DJ-a, ovo veče će ostati zapamćeno i po mnoštvu vizuelnih efekata poput Co2 i konfeta u blago izmenjenom enterijeru kluba DOT.

Za DJ pultom će se pored rezidenta Vandal Stevea naći po prvi put TML i Sasha Agressor, a potom naravno i Cavin Viviano.

Cena karte u pretprodaji iznosi 200 dinara dok će na ulazu biti 250 dinara. Informacije I rezervacije na broj 062 15 222 10 ili putem stranice Belgrade Vandalism. Vrata se otvaraju u 23 sata. Molimo sve koji nisu obezbedili sebi ulaznicu u pretprodaji da dođu što ranije kako bismo izbegli gužvu na ulazu.

Šta je Belgrade Vandalism?

Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

Zašto EDM?
Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje. 
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :