Belgrade Techno Festival: Sudar techno velikana

Datum objave:09.09.2016

Pročitano:6640 puta

Datum održavanja: 16.09.2016 - 17.09.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Konačno je otkrivena kompletna lista izvođača koji će nastupiti na prvom ikada Belgrade Techno Festivalu u Barutani! Deset najvećih domaćih tehno imena nastupiće tokom dva dana ovog jedinstvenog muzičkog spektakla, a listi do sada otkrivenih izvođača, među kojima su u Mark Wee, Filip Xavi, Speedy, Alexandar Ivković i Luka Concrete pridružili su se MKDSL, Mihajlo, Sugar Lobby, Gordan Paunović i Vlada Janjić.

 

Sugar Lobby

Sugar Lobby

Domaći tehno velikani imaće priliku da se susretnu na jedinstvenom Belgrade Techno Festivalu u Barutani 16. i 17. septembra. Među do sada objavljenim imenima, listi tehno di-džej veterana pridružili su se svima dobro poznati Goran Paunović, Vlada Janjić, MKDSL ali i neki perspektivni, mladi beogradski tehno di-džejevi. Sugar Lobby je di-džejica iz Beograda koja je, nakon više od 10 godina na klupskoj sceni iskusila promene koju krasi jedinstveni stil mikasanja. Nastupala je u Srbiji, celom regionu i na festivalima u Poljskoj i Nemackoj. Svoj prvi EP u saradnji sa TKNO-m potpisuje za Organism etiketu.

 

Mihajlo

Mihajlo

 

Mihajlo je precizno definisao sopstveni muzički stil od samog početka svoje karijere, i možemo ga opisati u jednoj rečenici: Tehno u svim oblicima i formama. Osnivač je poznate organizacije HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. koja se bavi planiranjem i realizacijom techno žurki. Video u kom Belgrade Techno Festival otkriva kompletan lajnap možete pogledati OVDE.

 

Belgrade Techno Festival Line up


Pratite Barutana Facebook stranicu i BTF event za najsvežije informacije u vezi sa ovim događajem na koji je Beograd dugo čekao. Uskoro stižu informacije o prodaji karata, obavezno ostanite uz BTF jer je spremio još mnogo iznenađenja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :