Barutana klub Beograd

Belgrade Techno Festival sredinom septembra u Barutani

Datum objave:01.09.2016

Pročitano:9139 puta

Datum održavanja: 16.09.2016 - 17.09.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Barutana će još jednom biti mesto na kom će se okupiti pravi ljubitelji tehno žanra. U petak 16. i subotu 17. septembra, na najlepšoj beogradskoj pozornici pod vedrim nebom desiće se prvi Belgrade Techno Festival, koji će na istom mestu okupiti najveće fanove tehno zvuka i najbolje domaće tehno di-džejeve i producente.

 

Barutana / Foto: Benny Take A Moment

Barutana / Foto: Benny Take A Moment


Od čuvene “Industrije”, preko “Bejsmenta” pa do Barutane, Beograd je oduvek negovao tehno kulturu i njene “hramove” klubove u kojima se uvek kvalitetno rejvovalo sve do jutra. Novu priliku da uživaju u svom omiljenom žanru imaće svi tehno fanovi već 16. i 17. septembra u beogradskoj Barutani na prvom ikada all techno festivalu u Beogradu.

 

Belgrade Techno Weekend

 

Biće to događaj koji je naša prestonica sasvim sigurno zaslužila, na mestu koje ga itekako zaslužuje i sa apsolutno ludim lajnapom, koji još uvek nije u potpunosti poznat. Organizatori će polako otkrivati imena izvođača koji će nastupiti na

najavljenom spektaklu, a nekolicina za sada poznatih imena potvrđuje da će ovo biti jedan od najboljih tehno lajnapa ove godine.

 

Mark Wee

Mark Wee

 

Do sada je otkriveno da će na BTF-u sigurno nastupiti Mark Wee, Filip Xavi, Speedy, Alexandar Ivkovic i Luka Concrete. Mark Wee je jedan od pokretača domaćeg techno zvuka i čovek sa bogatom karijerom tokom koje je bio rezident u sada već epskim beogradskim klubovima poput Industrije, Akademije i Plastika.

 

Speedy

Speedy

 

Ostatak ekipe je podjednako važan sastojak u magiji domaće tehno scene Speedy je vlasnik techno etikete Lucky Light LTD, gde u saradnji sa poznatim svetskim velikanima techno scene objavljuje svoju muziku, Filip Xavi je delio scenu sa techno velikanima poput Rodhada, Surgeona i Oscara Mulera, Aleksandar Ivković je nezaobilazni činilac tehno scene još od sredine devedesetih, a Luka Concrete, kako mu di-džej ime i kaže, stoji iza legendarne domaće tehno di-džej organizacije “Concrete”.

 

Filip Xavi


Uskoro će biti objavljen ostatak lajnapa prvog Belgrade Techno Festivala, a do tada pratite Barutana Facebook stranicu i BTF event za najsvežije informacije u vezi sa ovim događajem na koji je Beograd dugo čekao. Uskoro stižu informacije o prodaji karata, obavezno ostanite uz BTF jer je spremio još mnogo iznenađenja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :